Ecolan Agra BactoBOOST 25kg


Ecolan Agra BactoBOOST 25kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Ecolan Agra BactoBOOST on mikrobipohjainen lannoite, joka muodostaa kasvin juuriston kanssa symbioottisen yhteyden.

BactoBOOST on mikrobipohjainen lannoite, joka sisältää Bacillus subtilis-, Lactococcus spp.- ja Bacillus megaterium -bakteerikantoja. Se levittäytyy kasvin juuriin ja muodostaa symbioottisen suhteen kasvin kanssa. Tuote auttaa tyydyttämään kasvin typentarvetta koko kasvukauden ajan sitomalla typpeä ilmakehästä. Samalla se varmistaa käyttökelpoisten typpimuotojen, NH₄:n ja NO₃:n muodostumisen ja saannin tehostamalla maaperässä olevan orgaanisen aineksen mineralisaatiota. BactoBOOST muuttaa hivenravinteita kasveille käyttökelpoisempaan muotoon, jolloin ne ovat helpommin kasvien hyödynnettävissä.

Käyttö:
Tuotetta voidaan käyttää yhdessä kemiallisten tai orgaanisten lannoitteiden (esimerkiksi Ecolan® Agra ORGANIC) lannoitteiden kanssa, parantamaan myös lannoitteiden sisältämien ravinteiden otto- ja käyttötehokkuutta. Tuotteen on todettu toimivan parhaiten hiesu-, hiesusavi-, ja hietamailla, joiden pH on välillä 5,8–8,5. Mikrobien optimaalinen toimintalämpötila on 20–35 °C.

Käyttö siemeniin:
Siemenet peitataan ruiskuttamalla siemenet juuri ennen kylvöä. Ohjeellinen käyttömäärä on 5 kg tuotetta tuhanteen kiloon jyviä tai noin 2 kg tuotetta hehtaarin siemenannokseen. Ei voida käyttää siemeniin, jotka on peitattu torjunta-aineilla.

Varastointi ja käyttöaika:
Suojattava suoralta auringonvalolta, jäätymiseltä ja kuumenemiselta (35 °C). Säilyvyys varastoitaessa viileässä (4 °C) 10 vuotta ja maksimissaan 36 kk pakkauksen päivämäärämerkinnästä huoneenlämmössä (21 °C).

Tuotekoodi
501999802
EAN
6430068340116

Asiakirjat