ZMC-Grow 10 l lehtilannoite


ZMC-Grow 10 l lehtilannoite

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


ZMC-Grow on ekologinen ja tehokas lehtilannoite, jota voidaan käyttää kaikille viljelykasveille, etenkin viljoille ja nurmelle

Ominaisuudet:

ZMC-Grow on premium-lehtilannoite, joka on valmistettu alkaliparistoista erotellusta ja puhdistetusta sinkistä ja mangaanista sekä kierrätetystä kuparista. ZMC-Grow on 100% vesiliukoinen lehtilannoite, joka sisältää rikkiä ja imeytyy erittäin tehokkaasti kasvin rakenteisiin. ZMC-Grow soveltuu myös hyvin siementen peittaukseen. Lehtilannoitus on tehokas tapa korjata kasvien hivenravinnepuutoksia ja parantaa kasvin elinvoimaa ja satoisuutta. ZMC-Grow’n sisältämällä mangaanilla on myös kasvin talvensietokykyä parantavia vaikutuksia, joten sitä voidaan käyttää myös vahvistamaan satoa ruiskuttamalla sitä syyssadoille ennen talvehtimista. Ainesosista kupari on erityisen hyvä kauralle ja ohralle, jotka tarvitsevat kuparia jyvänmuodostuksessa. Kun kasvin aineenvaihdunta paranee sinkki-, mangaani- ja kuparilisäyksen myötä, kasvi pystyy hyödyntämään myös maaperän NPK-lannoitteita tehokkaammin, tarjoten kasville hyvät edellytykset tasapainoiselle lannoitukselle.


Käyttö luomuviljelyssä/luonnonmukaisessa tuotannossa sallittu.


Ravinnepitoisuus:

Zn: 58 g/l (4,1%)

Mn: 62 g/l (4,4%)

Cu: 27 g/l (1,9%)

S: 90 g/l (6,1%)


Käyttömäärä:

2-3 litraa ZMC-Grow’ta sekoitettuna 200 litraan per hehtaari.


Käytössä huomioitavaa:

ZMC-Grow on täysin vesiliukoinen sulfaattiliuos joka ei sisällä lainkaan kiintoaineita. Liuos on helppo kaataa, annostella ja ruiskuttaa ja se ei tuki ruiskutussuuttimia tai suodattimia. Ruiskutuslaitteisto on helppo pestä huuhtelemalla käytön jälkeen. Tuotetta voidaan myös sekoittaa hyvin useimpien kasvinsuojeluaineiden ja torjunta-aineiden kanssa. Suojattava jäätymiseltä ja korkeilta lämpötiloilta.


Tankkiseokset:

ZMC-Grow sopii hyvin tankkiseoksiin: Bariton Super, Priaxor, Kinvara, Mixin, YaraVita Thitrac, YaraVita Starphos CMZ. Sekoittuu myös Medax Maxin kanssa mutta vaatii jatkuvan sekoituksen. Ei sovellu käytettäväksi Kinto Plussan kanssa!

Tuotekoodi
700352301
EAN
6430075000355