YaraVita Multicrop Bio 10 l lehtilannoite


YaraVita Multicrop Bio 10 l lehtilannoite

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


YaraVita Multicrop Bio 10 l on erikoiskasvien lehtilannoitukseen kehitetty valmiste parhaan laadun ja tasapainoisen kasvun varmistamiseen

Ominaisuudet

YaraVita Multicrop Bio on erikoiskasvien lehtilannoitukseen kehitetty, kasvien kasvua virkistävä lehtilannoite. Tuote liukenee nopeasti ruiskun säiliössä, se on helppoliukoinen ja sen sisältämä leväuute takaa ravinteiden paremman imeytymisen. Ravinteet tunkeutuvat nopeasti lehden vahakerroksen läpi eli tuotteen sateenkestävyys on hyvä. Multicrop Bio soveltuu erityisesti herneelle, härkäpavulle, öljykasveille, kuminalle, apilaa sisältäville nurmille, kaaleille ja porkkanalle. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kasvustojen virkistämiseen, alkukehityksen nopeuttamiseen, tasapainoiseen kasvuun ja laadun parantamiseen vaikka maa-analyysin perusteella ei erityisiä ravinnepuutoksia olisikaan todettu. YaraVita Multicrop Bio sisältää typpeä, rikkiä, magnesiumia sekä hivenravinteita. Tuotteessa on mangaania, molybdeeniä ja 60 g/l booria jota Suomen maaperässä on yleisesti vähän. Lehtilannoksena annettu mangaani tuo parhaan hyödyn hyvin kalkituilla mailla. Molybdeeniä tarvitaan typen muuttumisessa kasvissa proteiiniyhdisteiksi ja palkokasvien juurinystyröiden symbioottisessa typensidonnassa. Erityisen suositeltavaa tuotteen käyttö on erilaisissa kasvuston stressitiloissa, kuten kuivuuden, liiallisen kosteuden tai kylmyyden yhteydessä. Nopeasti vaikuttavat ravinteet imeytyvät lehtien kautta kasvin käyttöön ja tukevat juuriston ravinteiden ottoa.


Käyttö

YaraVita Multicrop Bioa voidaan ruiskuttaa heti kun kasvusto on tarpeeksi peittävää hyödyntämään lehtilannoitteen ravinteita. Nopean alkukasvun aikana YaraVita Multicropin käyttö tukee kasvuston ravinteiden saantia. Samoin stressitilojen, kuivuuden tai kylmyyden yhteydessä. Voidaan sekoittaa useimpien kasvinsuojeluaineiden ja lehtilannoitteiden kanssa. Tarkista sekoitettavuus yara.fi/yaravita tai tankmix.com -palvelusta.


Käyttömäärät ja ajoitus

  • Herne ja härkäpapu: 3 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan.
  • Öljykasvit: 3 l/ha 4-lehtiasteelta 9-lehtiasteelle asti ja käsittely uusitaan varrenkasvuvaiheessa ennen kukinnan alkua. Toista käsittely tarvittaessa 10-14 päivän välein kyseisissä kasvuasteissa. Tarvittaessa voidaan antaa 3 l/ha myös terälehtien pudottua.
  • Kumina: 3 l/ha kun kasvi on 10-15 cm korkea. Toista tarvittaessa 7–14 päivän välein.
  • Apilaa sisältävät nurmet: 3 l/ha 10-14 päivää ennen sadonkorjuuta tai laiduntamista. HUOM: Älä käytä nurmella, jota käytetään lampaiden ruokintaan.
  • Kaalikasvit: 3 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta.
  • Porkkana: 3 l/ha. Ensimmäinen käsittely kun kasvuston korkeus on 15cm. Toinen käsittely 2 viikon kuluttua.

Vesimäärä kaikilla kasveilla: 100-200 l/ha.


Ravinnesisältö

  • Typpi 75 g/l
  • Magnesium 15 g/l
  • Rikki 29 g/l
  • Boori 60 g/l
  • Mangaani 15 g/l
  • Molybdeeni 2 g/l

 

Tuotekoodi
700348282
EAN
5033704016300
Tuotemerkki

Yara