YaraVita Brassitrel 10l lehtilannoite


YaraVita Brassitrel 10l lehtilannoite

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


YaraVita Brassitrel on moniravinteinen lehtilannoite etenkin öljy- ja kaalikasvien hivenravinnepuutosten torjuntaan ja kasvun edistämiseen. 

YaraVita Brassitrel lehtilannoite sisältää öljy- ja kaalikasveille tärkeimmät hivenaineet. Auttaa estämään hivenravinnepuutokset ja varmistaa hyvän öljykasvien kukinnan sekä kaali- ja öljykasvien kasvun ja laadun. Tuotteelle sopivia käyttökohteita hivenravinteiden puutteen estämiseen kaali- ja öljykasvien lisäksi ovat mm. omena, ohra, kaura, vehnä, porkkana, lehtikaali, purjo, palkokasvit, pavut, lehtisalaatti, sipuli, peruna, retiisi, pinaatti, mansikka, lanttu ja nauris.

Hyväksytty käytettäväksi luonnonmukaisessa viljelyssä.

Käyttömäärät:

Viljat:
3 l/ha 2-lehtiasteelta 1-solmuasteelle saakka. (Zadoks 12-31). Vesimäärä 200 l/ha.

Kaalit:
3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin, että lehtipinta-ala on riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kk ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 200 l/ha.

Omena:
3 l/ha nuppujen puhkeamisen ja ennen kukintaa välisenä aikana. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Lisäksi 3 l/ha sadonkorjuun jälkeen ennen lehtien putoamista. Vesimäärä 500-1000 l/ha.

Palkokasvit:
3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin, että lehtipinta-ala on riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kk ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Vesimäärä 200 l/ha.

Porkkana:
3 l/ha. Ensimmäinen käsittely, kun kasvuston korkeus on 15 cm. Toinen käsittely 2 viikon kuluttua. Vesimäärä 200 l/ha.

Salaatti (avomaa):
3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin, että lehtipinta-ala on riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kk, ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 200 l/ha.

Öljykasvit:
3 l/ha 4-lehtiasteelta 9-lehtiasteelle asti ja käsittely uusitaan varrenkasvuvaiheessa ennen kukinnan alkua. Toista käsittely tarvittaessa 10–14 päivän välein kyseisissä kasvuasteissa. Tarvittaessa voidaan antaa 3 l/ha myös terälehtien pudottua. Vesimäärä 200 l/ha.

Sipuli:
3 l/ha. Kaksi käsittelyä. Ensimmäinen käsittely, kun lehtipinta-ala on riittävän suuri (6-lehtiasteella). Toinen käsittely kahden viikon kuluttua. Vesimäärä 200 l/ha.

Peruna:
3 l/ha yksi viikko täydellisen taimettumisen jälkeen ja toinen käsittely 10-14 vuorokauden kuluttua. Vesimäärä 200 l/ha.

Mansikka (avomaa):
3 l/ha keväällä, kun uusi lehtikasvu on alkanut ja käsittely uusitaan 10-14 vuorokauden kuluttua, kuitenkin ennen kukintaa. HUOM! Ei saa ruiskuttaa kukinnan aikaan. Vesimäärä 200-500 l/ha.

Muita käyttökohteita mm. pinaatti, lanttu, retiisi ja nauris.

Olomuoto:

  • Neste


Ravinteet:

  • N 69 g/l
  • Ca 89 g/l
  • Mg 71 g/l
  • B 60 g/l
  • Mn 71 g/l
  • Mo 4.6 g/l

Ominaisuudet

Tilavuus10 litraa (l)
Tuotekoodi
501086606
EAN
5033704002518
Tuotemerkki

Yara