Mepu pyöreä kartiopohjasiilo


Mepu pyöreä kartiopohjasiilo

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Mepu-kartiopohjasiilot ovat teräksisiä siiloja, joihin voidaan asentaa tuuletusjärjestelmä. Suuren tyhjennysluukun ansiosta kartio tyhjenee tehokkaasti. Siiloja on halkaisijaltaan 4,8–6,4 metrisiä ja tilavuudeltaan 85–316 m³.

Mepu-teräskartiopohjasiiloihin asennettavan tuuletusjärjestelmän ansiosta siilo toimii erinomaisesti kuivatun viljan jäähdyttelijänä. Helposti avattavan, suuren tyhjennysluukun ansiosta siilon 45 asteen kulmassa oleva teräspohjakartio tyhjenee tehokkaasti.

Siilot sopivat kaikkien viljalajien varastointiin. Vilja voidaan varastoida tuuletusjärjestelmällä varustettuun siiloon suoraan puinnin jäljiltä tuulettumaan, eli siiloa voidaan hyödyntää myös puskurivarastona. Se toimii hyvin myös pellettisiilona.

Mepu-kartiopohjasiilot ovat suunniteltu viljan joustavaan ja luotettavaan varastointiin. Valikoima on laaja ja ne täyttävät 2010-luvun viljanvarastoinnin vaatimukset. Kartiopohjaiset siilot ovat edullisia, sekä helppoja ja nopeita asentaa.

Siiloja on halkaisijaltaan 4,8–6,4 metrisiä ja tilavuudeltaan 85–316 m³. Katso teknisten tietojen taulukosta tarkat ominaisuudet.

Mepu pyöreä kartiopohjasiilo, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
300181332
EAN
6438313303244
Tuotemerkki

Mepu