Wheatheart 8" 8,0m vetävä ruuvikaira


Wheatheart 8" 8,0m vetävä ruuvikaira

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Wheatheart 8 " ruuvikaira, eli viljaruuvi, on tehokas vetävä 8,0 m viljankuljetin. Viljansiirtokapasiteetti on 81 tn/h kuivalla vehnällä ja 15 asteen nousukulmalla.

Mepun Wheatheart vetävä ruuvikaira (UT) on helppokäyttöinen ja tehokas viljankuljetin, jonka toimintavarmuuden takaa sen vankka ja yksinkertainen rakenne. Ammattikäyttöön suunniteltu vetävä ruuvikaira kestää erinomaisesti pitkääkin yhtämittaista käyttöä ja sitä voidaan joustavasti käyttää niin siilon täyttöön kuin tyhjennykseen.

Wheatheartin 6”, 8” ja 10” UT ruuvikairojen pituudet ovat 5 – 18,5 metriä 1,5 metrin jaolla. Niiden vakiovarusteisiin kuuluvat kairan perusosa moottorilla varustettuna, tarvittavat jatko-osat (putki + kierukka), syötön säädin (sulkuluukku), syöttöpään laakerisetti sekä kannatinpanta kiinnitysvaijereille.

Wheatheartin kestävät ja pitkäikäiset vetävät 6”, 8” ja 10” ruuvikairat valmistetaan yhdessä maailman suurimmista alan tehtaista. Ruuvikairoja voidaan helposti täydentää tarvittavilla lisäosilla.

Lisävarusteita ovat kaatosuppilo, kaatosuppilo + kansi, vaijerituki, 200mm / 250mm putkiyhde purkupäähän ja 160mm / 200mm putkiyhde kaatosuppiloon.

Viljansiirtokapasiteetti:
• 6” = 43 tonnia tunnissa
• 8” = 81 tonnia tunnissa
• 10” = 114 tonnia tunnissa

Viljan fysiologiset ominaisuudet vaikuttavat aina kapasiteettiin. Ilmoitettu kapasiteetti on testattu kuivalla vehnällä 15 asteen kulmassa 85% syöttöasteella. Jos kulma nousee 30 asteeseen, kapasiteetti tippuu 20%–25%, mikäli kulma nousee 45 asteeseen kapasiteetti tippuu 35%–40%. Viljaa saattaa murskaantua, kun sitä siirretään ruuvikairalla. Ruuvikaira on tarkoitettu käytettäväksi nousevassa kulmassa.

Tuotekoodi
501386483
EAN
6438313112228
Tuotemerkki

Wheatheart