Wheatheart 8" 15,5m ruuvikuljetin pyörillä


Wheatheart 8" 15,5m ruuvikuljetin pyörillä

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Mepun Wheatheart siirrettävä ruuvikaira (WHR) on varustettu isoilla pyörillä ja vankalla tukirakenteella. Suuren kapasiteettinsa ansiosta se sopii erinomaisesti niin lattiavarastojen ja siilojen täyttämiseen kuin tyhjentämiseenkin.

Wheatheartin WHR ruuvikairaa on saatavilla 8”, 10” ja pyydettäessä 13” kokoisena joko sähkömoottorilla tai traktorikäyttöisenä. Pituudet ovat 9,5–21,5 m. Ulkoputki ja metallinen A-runko ovat pulverimaalattuja.

Tehokkaalla ja luotettavalla ruuvikuljettimella isojenkin viljamäärien siirtäminen hoituu helposti ja nopeasti.

Vakiovarusteisiin kuuluvat renkaat ja vanteet sekä imupään häkki. Lisävarusteina saatavilla on kaksi erilaista kaatosuppiloa, 200 mm / 250 mm putkiyhde purkupäähän sekä joustava purkuputki.

Viljansiirtokapasiteetti:
• 8” = 81 tonnia tunnissa
• 10”= 130 tonnia tunnissa

Viljan fysiologiset ominaisuudet vaikuttavat aina kapasiteettiin. Ilmoitettu kapasiteetti on testattu kuivalla vehnällä 15 asteen kulmassa 85 %:n syöttöasteella. Jos kulma nousee 30 asteeseen, kapasiteetti tippuu 20–25 %, mikäli kulma nousee 45 asteeseen kapasiteetti tippuu 35–40 %. Viljaa saattaa murskaantua, kun sitä siirretään ruuvikairalla. Ruuvikaira on tarkoitettu käytettäväksi nousevassa kulmassa.

Mepu Wheatheart WHR, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501383358
EAN
6438313104407
Tuotemerkki

Wheatheart