Tuhti tasokuljetin

1 370 €

 

Tuhti tasokuljetin

Suositushinta

1 370 €
(alv 0%)
1 698,80 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 30.9.2021 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Sinkitty Tuhti-tasokuljetin on pitkäikäinen ratkaisu viljan vaakasuuntaiseen siirtoon.

Tuhti-tasokuljetin on vakioleveydeltään 150mm, ja se on kuumasinkitty spiraalia lukuun ottamatta. Kuljettimen kapasiteetti on normaaleissa oloissa 30 tonnia tunnissa. Kuljetin on hidaskäyntinen - pyörimisnopeus ainoastaan 375 r/min. Normaalin sähkömoottorin kierrosluku on alennettu valurautaisilla kiilahihnapyörillä. Tuhti-tasokuljettimen jokaisen jatkeen saumassa on itsevoiteleva erikoismuovinen kannatinlaakeri.

Tasokuljetin on koottava alustan päälle, eikä sitä saa tukea pelkästään päistä. Purkuaukkoja voidaan asentaa useita samaan kuljettimeen, ja ne voidaan asentaa myös molempiin päihin kuljetinta. Tällöin kuljetussuuntaa voidaan vaihtaa moottorin pyörimissuuntaa kääntämällä.

Tasokuljettimen pituus on sovitettavissa kohdalleen yhden ja kahden metrin pituisten jatkeiden avulla. Vakio sähkömoottorin koko on 2,2 kW ja se riittää 8 metrin pituuteen saakka. Saatavilla on myös 3 kW moottori 11 metrin pituuteen, 4 kW moottori 15 metrin pituuteen ja 5,5 kW moottori 25 metrin pituuteen saakka.

Tuotekoodi
500774992
EAN
6419273200378
Tuotemerkki

Tuhti