Mepu C-sarjan jatkuvatoiminen kuivuri


Mepu C-sarjan jatkuvatoiminen kuivuri

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Mepun teknisesti korkealaatuiset jatkuvatoimiset C-sarjan lämminilmakuivurit kuivaavat viljan hellävaraisesti, tasaisesti ja energiatehokkaasti. Muunneltavien kuivureiden hyötysuhde on korkea.

Mepun C-sarjan jatkuvatoimiset kuivurit ovat ominaan tehokkaaseen ja tasalaatuiseen viljankuivaukseen. C-sarjan jatkuvatoimisten kuivureiden koko, tilavuus ja teho ovat joustavasti muunneltavissa. Lämpökennojen ja varastosäiliöiden määriä muuttamalla voidaan asiakkaalle rakentaa juuri oikean kokoinen kuivurikoneisto.

YLLÄPITO JA HUOLTO HELPPOA

Huolellisesti suunniteltujen kuivauskennojen tiivis kiilaharjarakenne takaa viljan hellävaraisen ja tasaisen kuivauksen ilman yli- tai alikuivauksen vaaraa. Kuivaamon sileät sisäpinnat on helppo pitää puhtaina eli kuivurin ylläpito ja huolto on yksinkertaista ja nopeaa.

Suomessa suunniteltujen ja valmistettujen C-sarjan kuivurien sinkitty materiaali takaa niiden pitkän käyttöiän. Kuivureiden lämmönlähteinä voidaan monipuolisesti käyttää muun muassa öljyuunia tai suorakaasupolttimia.

Pienissä malleissa telasyöttö varmistaa tarkan ja tasaisen syötön kaikissa olosuhteissa. Isommissa malleissa on kelkkasyöttö, joka mahdollistaa suuret syöttötehot lyhyessä ajassa. Isommissa kuivureissa voidaan lisäksi ilmavirta sulkea syötön ajaksi, jolloin pölypäästöt pienenevät merkittävästi.

LAAJA VALIKOIMA LISÄVARUSTEITA

C-sarjan kaikissa malleissa viljan jäähdytyskennojen lukumäärä on muokattavissa. Isommissa malleissa vakiovarusteena ovat poltinkanavan yläpäässä verkot, jotka estävät viljan pääsyn polttimeen. Optimoitu ilmavirtaus ilmakanavissa takaa tehokkaan ja tasalaatuisen kuivauksen.

Lisävarusteita ovat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä ohjausjärjestelmä, pölynerotusjärjestelmä, kuivurikoneiston lämmöneristys, äänenvaimentimet pääpuhaltimille sekä puhdistusta helpottavat, ilmakanavan sisään asennettavat huoltotasot ja tikkaat.

Mepu C-sarjan jatkuvatoimiset kuivurit, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Ulkoilman lämpötila 10°C ja suhteellinen kosteus 70%.

Viljatilavuus laskettu vehnällä, 18% kosteussisältö. Kuivattaessa korkeammista kosteusprosenteista vilja laajenee › täyttötilavuus on alhaisempi. Arvot ovat teoreettisesti laskettuja ja saattavat vaihdella riippuen paikallisista olosuhteista ja viljan ominaisuuksista.
Tuotekoodi
501382445
EAN
6438313106814
Tuotemerkki

Mepu