Rexener-virtapankki 500 W


Rexener-virtapankki 500 W

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Ota 500 W:n Rexener-virtapankki mukaan esimerkiksi mökille, asuntoautoon, työmaalle tai festareille festareille. Käyttökohteita ovat myös esimerkiksi työkalujen akkujen lataaminen, tietokoneiden- ja puhelinten akkujen lataaminen.

• Litium-akku 50 AH / 540 WH
• Huippulähtöteho 1000 W
• 12 / 24 V

Mikäli käytössäsi on aurinkopaneelit, voit ladata Rexener virtapankkia aurinkosähköllä. Muuten virtapankin lataaminen tapahtuu esim. auton 12/24 V tupakansytyttimestä tai normaalisti seinäpistokkeella. Virtapankin täyteen latautuminen kestää n. 6-7 h.

1. SEINÄPISTOKKEELLA
2. AURINKOPANEELILLA
3. 12/24 V TUPAKANSYTYTTIMELLÄ

Siniaalto teknologia

Virtapankit toimivat siniaalloilla (Sine Wave) eli ne ovat hiljaisia, tehokkaita ja toimivat tasaisella virralla. Puhdas siniaaltolähtö sopii herkimmällekin elektroniikalle.

Varavirtalähde sähkökatkojen varalle

Varavirtalähteellä pidät esim. Airrex lämmittimen käynnissä jopa 7-8 h yhtäjaksoisella teholla (tai paljon pidempään termostaattia käyttämällä). Sähkökatkon sattuessa lämmittimesi jatkaa lämmittämistä eikä näin ollen ole vaaraa pakkasen aiheuttamista tuhoista rakennuksille, raaka-aineille yms. Virtapankki toimii myös UPS:na.

Aurinkoenergialla toimiva virtalähde sähköttömälle mökille

Kytke Rexener varavirtalähde kiinni aurinkopaneeliin ja voit käyttää esim. valaisimia, hiustenkuivaajaa, pientä kahvinkeitintä, imuria (alle 500 W teholla) tai muita sähkölaitteita myös sähköttömissä tiloissa. Voit ladata varavirtalähdettä samaan aikaan, kun se on käytössä. Myös useamman laitteen samanaikainen lataaminen/ käyttö onnistuu, kunhan laitteiden yhteenlaskettu teho on alle 500 W. Lataa esimerkiksi kahta puhelinta ja pidä valot päällä samaan aikaan!

Näytön tiedot

Akun varaustaso, varaustaso %, akun kesto tunteina/minuutteina hetkellisen kulutuksen mukaan, tuulettimen tila, käytettävä liitäntä, ylikuumeneminen

Suositeltava aurinkopaneeli

Suosittelemme 100–200 W:n aurinkopaneelia, jonka optimaalinen käyttöjännite (Vmp) on 18 V, koska sen teho on suurempi ja lataus nopeampi. Latausnopeuteen vaikuttaa myös auringonpaisteen voimakkuus.

Ominaisuudet

Pituus25,6 senttimetriä (cm)
Leveys16,75 senttimetriä (cm)
Korkeus17,05 senttimetriä (cm)
Paino5,5 kilogrammaa (kg)
Tuotekoodi
700346470
EAN
6430064910139