Luda Smartplug kytkin

87,90 €

 

Luda Smartplug kytkin

Suositushinta

87,90 €
(alv 0%)
109,00 €
(ALV 24%)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


SmartPlug on etäohjattava älypistorasia. Sen avulla voit kytkeä sähkölaitteita päälle ja pois tai tarkistaa lämpötilan tai laitteen virrankulutuksen mistä vain älypuhelimellasi.

Älypistorasialla voidaan etäohjata esim. pumppuja, ilmanvaihtoa, valaistusta, lämmitystä jne.

Näin se toimii:
1. Asenna SmartPlug sähkölaitteen ja pistorasian (220V) väliin.
2. Lataa My.Luda.Farm sovellu älypuhelimeesi.
3. Laite on heti valmis käytettäväksi.

SmartPlug lähettää tiedot sovellukselle laitteeseen sisäänrakennetun operaattorista riippumattoman SIM-kortin kautta, joka valitsee alueelta voimakkaimman verkon.

Sovelluksella voidaan kytkeä virta päälle tai pois, seurata lämpötilaa tai virrankulutusta ilman kuukausimaksullista Control+ tilausta. Tuotteeseen sisältyy 12 kk kokeilujakso Control+ -ominaisuutta. Control+ hinta on 24€/vuosi (2€/kk vuositilauksella) tai 4/kk yksittäisellä kuukausitilauksella.

Control+ ominaisuudet:
• Termostaatti: Kytkee laitteen päälle tai pois riippuen lämpötila-asetuksista. Esim. Kytkee lämmityksen päälle varastossa tai juomakuppien lämmityksen päälle lämpötilan laskiessa.
• Ajastin: Kytkee laitteen päälle tai pois riippuen aika-asetuksista. Esim. polttoainetankin pumpun, moottorin lämmittimen tai mökillä olevan patterin kytkeminen päälle tai pois.
• Älykäs käynnistys: Luo uusi toiminto yhdistämällä kamera ja muita My.Luda.Farm sovellukseen yhdistettyjä laitteita. Esim. Kytke valot päälle SmartPlug pistorasian avulla, kun FarmCam IP2 havaitsee liikettä pihalla.
• Virtavahti: Lähettää hälytyksen sovellukseen havaitessaan virtakatkoksen. Esim. ilmanvaihdon, pumpun tai sähköaidan toimivuuden varmistamiseksi.
• Virrankulutusvahti: Hälyttää jos jännite muuttuu dramaattisesti. Esim. jos kytketty laite hajoaa tai jos virtalähde irtoaa. Esim. Pumpun, ilmanvaihdon, valaistuksen tai lämmityksen seuraamiseen.
• Lämpötilavahti: Hälyttää jos lämpötila muuttuu asetettujen arvojen ulkopuolelle. Esim. perunan tai viljan varastoinnin tai pumppukopin lämpötilan seuraamiseen.

Pakkaus sisältää:
• SmartPlug älypistorasian (IP20)
• Operaattorista riippumattoman SIM-kortin (valitsee vahvimman verkon)
• Lämpötila-anturin (3m johdolla)

Tuotekoodi
501950983
EAN
7350030453783
Tuotemerkki

Luda Elektronik