TeeJet Sentry 6510 puintitappiomittari

1 733,87 €

 

TeeJet Sentry 6510 puintitappiomittari

Suositushinta

1 733,87 €
(alv 0%)
2 150 €
(ALV 24%)

Hinnat voimassa 31.12.2019 asti. Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


TeeJet Sentry 6510 on helppokäyttöinen ja varmatoiminen satotappiomittarisarja. Jälkiasennettavissa lähes kaikkiin puimureihin. Korvaamaton työkalu, kun halutaan optimoida puintiteho tarkasti kasvuston vaihdellessa.

TeeJet Sentry 6510 puintitappiomittarisarjalla voidaan seurata helposti ja tehokkaasti seulastolta tai kohlimilta syntyviä puintitappioita. Seulaston taakse asennettava putkianturi ja kohlinten takaosaan asennettavat levyanturit seuraavat niihin osuvaa jyvämäärää, ja varoittavat niiden noususta helposti luettavalla näytöllä säädetyn herkkyyden mukaisesti. TeeJet Sentry 6510 on ajonopeuskompensoitu, eli se ottaa muuttuvan ajonopeuden huomioon seuratessaan puintitappioita pyörään asennettavan magneettianturin avulla.

Puintitappiomittari tehostaa puintityötä huomattavasti, sillä sen avulla voidaan säätää ajonopeutta kasvuston tai olosuhteiden vaihdellessa. Erityisesti korkeammilla satotasoilla pellon sisäisiä satovaihteluita on vaikea havaita ulkoisesti, jolloin puintitappiomittarin käyttö paljastaa helposti väärän ajonopeuden tai pielessä olevat puimurin säädöt. Myös erityisesti haastavammissa olosuhteissa puiminen helpottuu, sillä mahdolliset tukkeumat seulastoilla tai kasvaneet kohlintappiot havaitaan välittömästi.

Tappiomittarisarjan ominaisuuksia:
• Erittäin selkeä kahden LED-pilarin näyttö
• Säädettävä herkkyys ja ajonopeuskompensointi
• Jälkiasennettavissa miltei kaikkiin puimureihin
• Helppo tapa lisätä myös vanhemman puimurin puintikapasiteettia

Tuotekoodi
700345777
EAN
8719774421172

Asiakirjat