Tapio-nk 9 Maatalousketju


Tapio-nk 9 Maatalousketju

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tapio-NK 9 on valmistettu nastattomasta 9 mm:n nelikulmakettingistä. Sopii erinomaisesti lumenauraukseen, siirtoajoon, kunnallistekniikkaan ja varastoalueille.

Tapio-NK 9 puhdistuu hyvin nuoskaisesta lumesta ja mudasta metsäkäytössä. Kesäaikaan juuristovauriot metsäkäytössä ovat vähäisiä Tapio-NK 9 -ketjulla verrattuna nastalliseen ketjuun. Tapio-NK 9 on sopiva ketjumalli tiepainotteiseen yleiskäyttöön. Tapio-NK 9- ketjun elinikää voidaan pidentää kääntämällä ketju. Käännettäessä ketjusta tulee poistaa kaikki terävät reunat ja purseet, jotka voivat vaurioittaa renkaan pintaa.

Tapio-maatalousketju on markkinoiden myydyin yleisketju traktoreihin ja työkoneisiin. Saatavilla nastallisena tai nastattomana. Ketju pureutuu erinomaisesti lumeen ja jäähän ja nastattomana se sopii myös mm. siirto- ja kuljetusajoon, kiinteistön huoltoajoon ja varastoalueille.

Käyttökohteet:
• traktorit
• lumenauraustraktorit
• pyöräkuormaajat
• työkoneet

Tapio-NK 9 tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500727039
EAN
6414540008497
Tuotemerkki

Ofa

Asiakirjat