Wameta Multimig SYN 180 PRO hitsauslaite

721,77 €

 

Wameta Multimig SYN 180 PRO hitsauslaite

Suositushinta

721,77 €
(alv 0%)
895,00 €
(ALV 24%)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Wameta Multimig SYN 180 Pro on nykyaikainen ja tehokas synergiaohjattu kannettava MIG/MAG –hitsauslaite. Se on 1-vaihevirralla toimiva, nykyaikaisinta invertteriteknikkaa hyödyntävä hitsauslaite vaativaan käyttöön.

Wameta Multimig SYN 180 Pro –hitsauslaitteeseen mahtuu 200 mm lisäainelankarulla. Konetta voidaan käyttää synergiaohjattuna tai hitsausarvot voidaan säätää manuaalisesti. Hitsausarvot ovat luettavissa kookkailta näytöiltä. Myös MIG/MAG kaaridynamiikka on säädettävissä, samoin kuin puikkohitsauksen pisarankäsittely (ARC FORCE).

Koneessa on 2/4-tahtitoiminto ja pistejaksoajastin. Koneen langansyöttölaite moottoreineen on vankkaa tekoa. Korkea paloaikasuhde yhdistettynä toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen tekee koneesta luotettavan työkalun. VRD-toiminnon avulla voidaan tarvittaessa alentaa tyhjäkäyntijännitettä. Koneessa on helppokäyttöinen napaisuudenkääntö kaasuttomalla täytelangalla hitsaamista varten.

Toimitus sisältää koneen lisäksi kaasuletkun, Wameta 1500/3m hitsauspolttimen ja maajohdon.

Laite on valmistettu EN 60974-1 ja EN-50199 -normien mukaisesti ja se täyttää myös EEC-direktiivin 83/336 (EMC) ja 73/23.

Takuu 1 vuosi.

Wameta Multimig SYN 180 PRO, tekniset tiedot

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
700000678
EAN
6430065062875
Tuotemerkki

Wameta

Asiakirjat