Ajo-opastimet

Traktorin, puimurin ja työlaitteen merkistä riippumattomat Trimble®:n täsmäviljelyratkaisut auttavat viljelijää suoriutumaan pellolla tehtäväistä toimenpiteistä tarkemmin, nopeammin ja tehokkaammin. Alan johtavan suorituskyvyn ja luotettavuuden avulla, sekä Suomen kattavimman teknisen tuen myötä suoriudut kasvinviljelytöistäsi entistä paremmin. Näyttöjä ja järjestelmiä on eri toiminnoilla ja eri lähtötasoilla, joten kaikkiin viljelytarpeisiin löytyy sopiva vaihtoehto.

Täsmäviljelyn avulla tuotantopanoksia on mahdollista kohdentaa sinne missä on oikeasti tarve, joka säästää sekä rahaa että ympäristöä. Automaattinen lohko-ohjaus huolehtii, että esimerkiksi kasvinsuojeluruiskun lohkot lyödään oikea-aikaisesti päälle ja pois. Määränsäätöautomatiikka huolehti puolestaan siitä, että jokainen alue pellolla saa oikeat tarvittavat annostukset automaattisesti.

Automaattiohjauksella varustettu työkoneen avulla voit kasvattaa viljelysi tarkkuutta, samaan aikaan kun voit itse keskittyä työlaitteen seurantaan. Lopputuloksena on suurempi työleveyden hyödyntäminen, ja säästöä syntyy niin työajassa, polttoaineessa kuin tuotantopanoksissakin. Lyhyesti sanottuna – paremmin toteutettu työ.

Tuotemerkit:
Trimble Muut

Ajo-opastimet {{total}} tuotetta