Tooler Heavy 1,05kg rikkakasvien torjunta-aine


Tooler Heavy 1,05kg rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tooler Heavy on erittäin tehokas pienannosaineseos kaikille viljoille leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Luotettava. Laaja käsittelyaika, tehokas alhaisissakin lämpötiloissa. Hyvät tankkiseosmahdollisuudet.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tooler Heavy on raskaansarjan tehon omaava rikkakasvien torjunta-aine viljoille. Kahden tehoaineen yhdistelmä on poikkeuksellisen tehokas pahamaineisiin rikkoihin, kuten mataraan ja saunakukkaan, niiden ollessa isompiakin. Perusrikkakasveihin kuten savikka, vesiheinä, pillike, peippi, tatarlajit, lemmikki, linnunkaali, ruiskaunokki ja ristikukkaiset rikkakasvit valmisteella saa luotettavasti hyvän tehon. Säällä (lämpötila, ilman suhteellinen kosteus) on vähän vaikutusta tuotteen tehoon. Valmiste tehoaa erinomaisesti myös pienillä vesimäärillä, joka lisää ruiskutuskapasiteettia merkittävästi.

Vaikutustapa:
Tehoaineet vaikuttavat systeemisesti lehtienkautta. Kasvu pysähtyy heti ja lopullinen teho onnähtävissä 4-5 viikon päästä.

Käytössä huomioitavaa:
Kevätviljoilla normaaliannos on 50 g/ha, annosta voidaan säätää joustavasti 40-70 g/ha kasvuolosuhteiden mukaan. Kevätviljoilla on mahdollista käyttää ns. syysviljan isoa annos jos halutaan torjua tehokkaasti kookkaita syysitoisiarikkoja. Syysviljoilla normaali annos on 70 g/ha, käyttömäärän ollessa 55-70 g/ha.

Käytön rajoitukset:
Seuraavalle vuodelle ei ole rajoituksia kasvilajien osalta. Jos uusintakylvö on välttämätön Tooler Heavyn käytön jälkeen, voidaan lohkolle kylvää viljaa (kevätvehnää, ohraa, kauraa) tai maissia ilman rajoituksia. Kun Tooler Heavya onkäytetty keväällä, pitää maa muokata vähintään 12 cm saakka ja odottaa vähintään kaksi kuukautta ennen kuin syysöljykasveja tai muita ristikukkaisia viljelykasveja voidaan kylvää samalle lohkolle. Ellei maata muokata ei syysöljykasveja tai muita ristikukkaisia viljelykasveja saa samalla lohkolle kylvää kolmea kuukautta aikaisemmin.

Ominaisuudet

Sateenkesto1,5 h
Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
TehoaineetTritosulfuroni 714 g/kg, Florasulaami 54 g/kg

Tooler Heavy, käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501105293
EAN
4014348974936
Tuotemerkki

Basf

Symbolit