Tooler 350g rikkakasvien torjunta-aine


Tooler 350g rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tooler on tehokas pienannosaine kaikille viljoille. Erittäin hellävarainen viljelykasveille. Laaja, hyvä teho saunakukkaan ja mataraan. Hyvät tankkiseosmahdollisuudet – myös hukkakaura-aineiden kanssa. Joustava.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Tooler on tehokas pienannosaineaine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysviljoilta sekä apilattomien nurmien suojaviljoilta. Laajatehoisena valmisteena Tooler tehoaa erittäin hyvin mm. mataraan, saunakukkaan, savikkaan, pillikkeeseen, peltohatikkaan, pihatähtimöön ja ristikukkaisiin. Tuotteella on tehoa myös mm. nokkoseen ja pujoon. Valmiste tehoaa jo > 5 °C:sta alkaen.

Vaikutustapa:
Tooler vaikuttaa systeemisesti lehtien kautta. Rikkakasvien kasvu pysähtyy heti ja ensimmäiset oireet näkyvät 7–10 vrk:n kuluttua. Lopullinen teho on nähtävissä 4–5:n viikon kuluttua.

Käytössä huomioitavaa:
Kevätviljoilla käsittelyajankohta on 3-lehtiasteelta lippulehtivaiheelle saakka, yleensä pensomisen lopulla (50 g/ha). Kevätviljoilla on hyvissä oloissa, aikaisessa vaiheessa mahdollista käyttää myös 35 g/ha. Tällöin Tooleria tulee käyttää tankkiseoksena toisen valmisteen kanssa, esim. K-TRIO 1,5 l/ha. Mikäli pellolla on valvattia tai ohdaketta, torjunta kannattaa myöhästyttää korrenkasvun alkuun saakka ja tehon parantamiseksi lisätä seokseen K-MCPA:ta 1 l/ha. Kiinnite varmistaa tehoa erityisesti epäedullisissa kasvuoloissa. Punnitsemalla saadaan tarkka annos.

Ominaisuudet

Sateenkesto1-2 h
Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
TehoaineetTritosulfuroni 714 g/kg

Tooler käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500735271
EAN
4014348971713
Tuotemerkki

Basf

Symbolit