Roundup Powermax 10 kg rikkakasvien torjunta-aine


Roundup Powermax 10 kg rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Roundup Powermax on kaikkien aikojen väkevin glyfosaatti. Tehoainepitoisuus 720 g/kg. Roundup Powermaxin edistyksellinen kiinniteteknologia edistää glyfosaatin imeytymistä haastavissa oloissa, kuten kuivassa ja viileässä.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotteen ominaisuudet:
Roundup Powermax on ennenäkemättömän väkevä glyfosaatti, joka on 100% väkevämpää kuin perinteiset nestemäiset glyfosaatit. Tuotteen sisältämä kiinniteteknologia koostuu kationisesta ja ionittomasta komponentista sekä ammoniumsulfaatista. Yhdessä nämä aineet takaavat glyfosaatin imeytymisen haastavissa oloissa, kuten viileässä ja kuivassa. Sateenkesto yksivuotisia rikkoja torjuttaessa saavutetaan jopa tunnissa. Roundup Powermax on kiinteä glyfosaattivalmiste, joka kestää säilytystä pakkasessa. Tuote on pakattu muovipussiin, jota ei tarvitse huuhtoa ja joka tuottaa vain vähän pakkausjätettä.

Vaikutustapa:
Glyfosaatti imeytyy vihreiden kasvinosien kautta, josta se kulkeutuu juurakkoon.

Käytössä huomioitavaa:
Mahdollisimman hyvän tehon saavuttamiseksi Roundup PowerMax on ruiskutettava, kun ilman lämpötila on 0–30 ˚C, ilmankosteus korkea, rikkakasvien ollessa aktiivisessa kasvuvaiheessaan ja vailla pakkasen/kuivuuden aiheuttamia vaurioita. Pakkanen ei kuitenkaan vähennä valmisteen tehoa, jos ruiskutus kohdistetaan jäätymättömään kasvustoon. Monivuotisilla rikkakasveilla, kuten esim. juolavehnällä, on oltava vähintään 3–4 lehteä, jotta valmiste voisi tunkeutua juuristoon. Hyvissä olosuhteissa muokkaus / istutus voidaan tehdä 4 päivää monivuotisten, 2 päivää juolavehnän ja 6 tuntia yksivuotisten rikkakasvien käsittelyn jälkeen. Syksyllä käytettäessä vähimmäisaika Etelä-Suomessa on yksi viikko ja muualla maassa kaksi viikkoa.

Käytön rajoitukset:
Ennen puintia tapahtuvassa juolavehnän torjunnassa varoaika on 10 vrk. Sallittu vain rehuohralla, rehukauralla, rypsillä ja rapsilla sekä bioenergiakasveilla. Puutarhakasvien rivivälien ruiskuttaminen on sallittu ainoastaan erikoisruiskulla siten, että tuulikulkeuma viljelykasveihin pystytään estämään kokonaan. Sivelymenetelmää ei saa käyttää vadelma- ja mesimarjaviljelyksillä eikä rönsyjen poistamiseen mansikkaviljelyksiltä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun. Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Ominaisuudet

Sateenkesto1-4 h
Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
TehoaineetGlyfosaatti 720 g/kg

Roundup Powermax käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501536178
EAN
5411773132822
Tuotemerkki

Monsanto

Symbolit