Roundup Max 10kg rikkakasvien torjunta-aine


Roundup Max 10kg rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Roundup Max on markkinoiden väkevin glyfosaatti, lähes 90 % väkevämpää kuin perinteiset nestemäiset. Helppo käsitellä, pakkanen ei haittaa varastointia. Kiinnitettä ei tarvita. Imeytyy hyvin Transorb-teknologian ansiosta.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Roundup Max on raemuotoinen tehokas glyfosaatti, joka tehoaa hyvin epäedullisissakin olosuhteissa. Valmistuksessa käytetty Transorb-teknologia varmistaa tehoaineen nopean kulkeutumisen juuristoon saakka, missä tehoa todella tarvitaan. Pussillinen riittää 5–6,6 hehtaarille. Roundup Maxilla ei ole viljellyillä alueilla pohjavesirajoitusta.

Vaikutustapa:
Glyfosaatti vaikuttaa systeemisesti kasvin vihreiden osien eli lehtien ja varren kautta. Transorb-teknologian ansiosta aine imeytyy nopeasti ja tehoaa varmasti.

Suositeltu käyttötapa:
Paras teho saadaan ilman suhteellisen kosteuden ollessa yli 70 %. Torjuttaessa juolavehnää siinä on oltava ruiskutushetkellä vähintään 3–4 vihreää lehteä. Juolavehnä on yleensä silloin vähintään 10–15 cm korkeaa. Teho juolavehnässä alkaa näkyä 10–14 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Monivuotiset rikkayrtit on torjuttava juuri ennen niiden kukintaa tai sen aikana, kuitenkin aina ennen tuleentumista. Hukkakaura on torjuttava viimeistään sen tullessa röyhylle.

Huomioitavaa:
Ruiskutuksen jälkeen voit kyntää tai muokata maan, kun rikkakasvien väri on muuttunut punavioletiksi tai keltaiseksi. Kun ruiskutus on tehty hyvissä kasvu- ja torjuntaolosuhteissa, minimiaika käsittelyn ja muokkauksen tai istutuksen välillä on kevät- ja kesäkäytössä yksivuotisten rikkakasvien torjunnassa 2 päivää, monivuotisten rikkakasvien torjunnassa 5 päivää ja suorakylvössä 1 päivä. Syyskäytössä minimiaika on Etelä-Suomessa 1 viikko, muualla maassa 2 viikkoa. Mikäli kevätkäsitelty lohko muokataan, ruiskutuksen ja muokkauksen välin pitää olla vähintään 7 vrk. Jos lohkon rikkakasvillisuus koostuu pääasiassa yksivuotisista rikkakasveista, muokkaus voidaan tehdä 2 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Kevätkäsittelyn teho juolavehnään ei ole yhtä hyvä kuin syyskäsittelyn. Halla ei heikennä tehoa, mikäli ruiskutetaan sulaan kasvustoon. Valmiste ei tehoa jäätyneeseen kasvustoon. Voimakas kuivuus ennen ruiskutusta tai sade heti ruiskutuksen jälkeen voivat heikentää tehoa.

Käytön rajoitukset:
Käsiteltyjä olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Varoaika:
Ennen puintia tapahtuvassa juolavehnän torjunnassa varoaika 10 vrk. Sallittu vain rehuohralla, rehukauralla, rypsillä ja rapsilla. Ruiskutushetkellä on viljanjyvien kosteuden oltava alle 30 %.

Tehoaineet:
Glyfosaatti 680 g/kg

Ominaisuudet

Sateenkesto1-4 h
Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
TehoaineetGlyfosaatti 680 g/kg

Roundup® Max käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Rikkayrttejä ovat esim. leskenlehti, peltovalvatti, pelto-ohdake, peltopähkämö.
Tuotekoodi
500762659
EAN
5411773060712
Tuotemerkki

Monsanto

Symbolit