Roundup Bioactive 20l rikkakasvien torjunta-aine


Roundup Bioactive 20l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.

 Sähköposti

 Puhelin

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Roundup BioActive on nestemäinen glyfosaattivalmiste rikkakasvien torjuntaan. Aktivaattoriaineet varmistavat tehon. Tuotteella ei ole pohjavesirajoitusta viljellyillä alueilla. Tehoainepitoisuus 360 g/l glyfosaattia.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Roundup BioActive on nestemäinen glyfosaattivalmiste. Kiinnite- ja aktivaattoriaineiden ansiosta se tehoaa myös vaikeissa olosuhteissa. Tuotteella ei ole pohjavesirajoitusta viljellyillä alueilla.

Vaikutustapa:
Vaikuttaa systeemisesti kasvin vihreiden osien kautta.

Suositeltu käyttötapa:
Torjuttaessa juolavehnää siinä on oltava ruiskutushetkellä vähintään 3–4-vihreää lehteä. Juolavehnä on yleensä tässä vaiheessa vähintään 10–15 cm korkeaa. Roundup BioActiven teho juolavehnässä alkaa näkyä 10–14 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Monivuotiset rikkayrtit on torjuttava juuri ennen niiden kukintaa tai sen aikana, kuitenkin aina ennen rikkakasvien tuleentumista. Hukkakaura on torjuttava viimeistään sen tullessa röyhylle.

Huomioitavaa:
Ruiskutuksen jälkeen voit kyntää tai muokata maan, kun juolavehnän väri on muuttunut punavioletiksi tai keltaiseksi, yleensä noin 2–4 viikon kuluttua ruiskutuksesta. Sen jälkeen maata voi viljellä ilman rajoituksia. Suorakylvön voit tehdä 2–3 vrk kuluttua ruiskutuksesta, tällöin teho voi kuitenkin heikentyä. Mikäli kevätkäsitelty lohko muokataan, ruiskutuksen ja muokkauksen välin pitää olla vähintään 7 vuorokautta. Jos lohkon rikkakasvillisuus koostuu pääasiassa yksivuotisista rikkakasveista, muokkaus voidaan tehdä 2 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Kevätkäsittelyn teho juolavehnään ei ole yhtä hyvä kuin syyskäsittelyn. Halla ei heikennä tehoa, mikäli ruiskutetaan sulaneeseen kasvustoon.

Käytön rajoitukset:
Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Ominaisuudet

Sateenkesto2-4 h
Vesimäärä l/ha100-200
Säilytyslämpötila (min. °C)-15
TehoaineetGlyfosaatti 360 g/l

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500711176
EAN
5411773124957
Tuotemerkki

Monsanto

Symbolit