Roundup Bio 1l rikkakasvien torjunta-aine


Roundup Bio 1l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Roundup Bio on nestemäinen glyfosaattivalmiste rikkakasvien torjuntaan. Aktivaattoriaineet varmistavat tehon. Tuotteella ei ole pohjavesirajoitusta viljellyillä alueilla. Tehoainepitoisuus 360 g/l glyfosaattia.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Roundup Bio on nestemäinen glyfosaattivalmiste. Kiinnite- ja aktivaattoriaineiden ansiosta tehoaa myös vaikeissa olosuhteissa. Tuotteella ei ole pohjavesirajoitusta viljellyillä alueilla.

Vaikutustapa:
Vaikuttaa systeemisesti kasvin vihreiden osien kautta.

Suositeltu käyttötapa:
Torjuttaessa juolavehnää siinä on oltava ruiskutushetkellä vähintään 3–4-vihreää lehteä. Juolavehnä on yleensä tässä vaiheessa vähintään 10–15 cm korkeaa. Roundup Bion teho juolavehnässä alkaa näkyä 10–14 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Monivuotiset rikkayrtit on torjuttava juuri ennen niiden kukintaa tai sen aikana, kuitenkin aina ennen rikkakasvien tuleentumista. Hukkakaura on torjuttava viimeistään sen tullessa röyhylle.

Huomioitavaa:
Ruiskutuksen jälkeen voit kyntää tai muokata maan, kun juolavehnän väri on muuttunut punavioletiksi tai keltaiseksi, yleensä noin 2–4 viikon kuluttua ruiskutuksesta. Sen jälkeen maata voi viljellä ilman rajoituksia. Suorakylvön voit tehdä 2–3 vrk kuluttua ruiskutuksesta, tällöin teho voi kuitenkin heikentyä. Mikäli kevätkäsitelty lohko muokataan, ruiskutuksen ja muokkauksen välin pitää olla vähintään 7 vuorokautta. Jos lohkon rikkakasvillisuus koostuu pääasiassa yksivuotisista rikkakasveista, muokkaus voidaan tehdä 2 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Kevätkäsittelyn teho juolavehnään ei ole yhtä hyvä kuin syyskäsittelyn. Halla ei heikennä tehoa, mikäli ruiskutetaan sulaneeseen kasvustoon.

Käytön rajoitukset:
Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi.

Ominaisuudet

Sateenkesto2-4 h
Säilytyslämpötila (min. °C)-15
TehoaineetGlyfosaatti 360 g/l

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501564341
EAN
5411773133225
Tuotemerkki

Monsanto

Symbolit