Proman 10l rikkakasvien torjunta-aine


Proman 10l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Proman on leveälehtisten rikkakasvien ja yksivuotisten heinämäisten rikkakasvien torjunta-aine. Uusi tehokas tehoaine perunanviljelyyn.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Promanin tuo perunaviljelysten rikkakasvien torjunnassa kaivattua lisätehoa esimerkiksi piha- ja kiertotattaren, savikan, pillikkeen ja saunakukan torjuntaan. Käyttökohteina leveälehtiset rikkakasvit ja yksivuotiset heinämäiset rikkakasvit.

Vaikutustapa:
Proman tehoaa pääosin juurten kautta, kulkeutuu kohti lehtiä ja vaikuttaa estämällä kasvin fotosynteesiä. Maavaikutuksen lisäksi Promanilla on myös lehtivaikutusta. Tehoaineena metobromuroni (HRAC C2).

Käytössä huomioitavaa:
Ruiskuta Promania hienoksi muokattuun maahan. Riittävä maan kosteus parantaa tehoa.

Jos käsitelty lohko joudutaan kylvämään uudelleen, voidaan juuri- ja mukulakasveja sekä lehtivihanneksia kylvää aikaisintaan kuukauden kuluttua käsittelystä (rajoitus ei koske perunaa). Käsitellylle lohkolle voidaan kylvää viljaa aikaisintaan 6 kuukauden ja muita kasveja vuoden kuluttua.

Noudata varovaisuutta kaali- ja öljykasvien sekä heinämäisten kerääjäkasvien kanssa seuraavaksi viljeltyinä kasveina. Näistä jälkikasveista ei ole olemassa tarpeeksi kokemusta. Käsittelyä seuraavana vuonna voi kylvää öljykasveja, lanttua tai juurikkaita, mikäli maa on kynnetty sadonkorjuun jälkeen. Muita viljelykasveja voi kylvää ilman rajoituksia.

Käyttömäärät:
Käsittelyajankohta: Ennen kasvin taimettumista (BBCH 00-09).

Käyttömäärä: 2 l/ha.

Vesimäärä: 200-600 l/ha.

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501985108
EAN
7393447001635

Symbolit