Pistol 5l rikkakasvien torjunta-aine


Pistol 5l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Pistol on valmiste rikkakasvien torjuntaan ei-syötävien puutarhakasvien ja puiden alustoilta, taimikoista, piha- ja paikoitusalueilta sekä muilta viljelemättömiltä alueilta. Estää myös uusien rikkakasvien taimettumisen.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Ruiskutus tehdään, kun siemenrikkakasveissa on 2-6 kasvulehteä. Juolavehnässä tulee ruiskutettaessa olla vähintään 3-4 lehteä. Monivuotiset rikkayrtit (mm. peltovalvatti, ohdakkeet, voikukka, maitohorsma) ruiskutetaan juuri ennen kukintaa tai heti sen jälkeen.

Vaikutustapa:
Glyfosaatti torjuu kaikki taimella olevat rikkakasvit. Tuotteen toinen tehoaine diflufenikaan estää siemenrikkakasvien itämistä 3-4 kuukautta käsittelyn jälkeen.

Käytössä huomioitavaa:
• Kaikkien kasvien puutumattomat osat voivat vioittua käsittelystä. Varottava juuri ja runkovesoja.
• Mahdollisimman hyvän tehon varmistamiseksi käsittely tulee suorittaa kosteaan maahan ja mielellään niin, että käsittelyä seuraa sade (kuitenkin vasta kuuden tunnin kuluttua).
• Tuote vaikuttaa sekä lehtien että maan kautta ja imeytyy kasviin ja liikkuu parhaiten kasvin sisällä, kun sää on lämmin ja ilman kosteuspitoisuus korkea.
• Alhainen lämpötila ei vähennä tuotteen tehoa, mutta se hidastaa tuotteen liikkumista kasvin sisällä ja siten hidastaa vaikutusta. Vältä siksi käyttämästä tuotetta pakkasella tai kun pakkasta on odotettavissa.
• Maata ei tule möyhentää tai kuokkia käsittelyn jälkeen, jottei diflufenikaanin muodostama rikkakasvustoa estävä ”kalvo” rikkoudu.
• Kylvö ja istutus voidaan aloittaa 3-6 kuukautta käsittelyn jälkeen. Jos uudelleenistutus/kylvö tehdään aikaisemmin kuin 6 kuukautta käsittelyn jälkeen, suositellaan maan kyntämistä ensin.
• Puhdista levityslaite huolellisesti käytön jälkeen.
• Diflufenikaania sisältävää tuotetta saa käyttää käsiteltävällä alueella vain kerran kasvukautta kohden.

Ominaisuudet

Sateenkestomin. 6 h
TehoaineetGlyfosaatti 250 g/l, Diflufenikaani 40 g/l

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501028507
EAN
7313062208509
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit