Nuance 100 g rikkakasvien torjunta-aine


Nuance 100 g rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Nuance on valmiste rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnältä, syys- ja kevätohralta, kauralta, rukiilta ja ruisvehnältä.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Nuance WG tehoaa hyvin leveälehtisiin rikkakasvilajeihin, kuten lemmikkiin, peippiin ja pihatähtimöön. Rikkakasvien kasvu pysähtyy välittömästi käsittelyn jälkeen. Teho alkaa näkyä 1-3 viikon kuluttua rikkakasvien kellastumisena ja kuolemisena.

Vaikutustapa:
Tehoaine kuuluu HRAC-ryhmään B (asetolaktaasisynteesin esto, ALS, sulfonyyriureat). Sen vaikutustapa on kasvin sisällä systeeminen. Rikkakasvien kasvu pysähtyy välittömästi käsittelyn jälkeen. Osa vaikeasti torjuttavista rikkakasveista ei kuole, mutta niidenkin kasvu pysähtyy tai hidastuu.

Käytössä huomioitavaa:
• Vilja voi vaalentua tilapäisesti käsittelyn jälkeen. Vaalentuminen on yleisempää kaurassa kuin muilla viljalajeilla. Vaalentuminen ei vaikuta satoon.
• Kevätkäsittelyn jälkeen voi samalla kasvukaudella viljellä viljaa sekä syysrapsia mutta ei suojaviljaa eikä sinappia viherlannoitteeksi.
• Nuance WG ei rajoita seuraavan vuoden kasvivalikoimaa.
• Jos vilja on käsitelty kasvukaudella jollain muulla sulfonyyliureaherbisidillä, ei suositella ruiskutusta Nuance WG:lla.
• Vain yksi Nuance WG -käsittely kasvukaudessa.

Ominaisuudet

TehoaineetTribenuroni-metyyli 750 g/kg

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501409793
EAN
5703265028844
Tuotemerkki

Cheminova

Symbolit