Monitor 125g rikkakasvien torjunta-aine


Monitor 125g rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Monitor on valmiste juolavehnän ja hukkakauran torjuntaan vehnällä ja perunalla. Monitor + Tooler -seos antaa laajaa tehoa leveälehtisiin rikkakasveihin ja juolavehnään. Käyttö varmistaa syksyisen torjunnan onnistumista.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Monitorilla torjutaan leveälehtisiä rikkakasveja ja juolavehnää vehnä- ja perunapelloista. Juolavehnä ei pääse imemään ravinteita vehnän käytöstä, koska Monitor kukistaa sen kitukasvuiseksi ja estää juurakon kasvun. Sen ansiosta syksyisellä glyfosaattiruiskutuksella saadaan erittäin hyvä teho. Valmiste on helppokäyttöinen pienannosaine.

Vaikutustapa:
Tehoaine vaikuttaa pääasiassa lehtien kautta, mutta myös maavaikutteisesti. Maavaikutus on tehokkain maanpinnan ollessa ruiskutushetkellä kostea. Monitor pysäyttää rikkakasvien kasvun muutaman päivän päästä ruiskutuksesta. Juolavehnää Monitor ei tapa, vaan se jää kitukasvuiseksi viljelykasvin tyvelle. Varsinainen juolavehnän tappava torjunta tapahtuu syksyllä glyfosaattikäsittelyllä. Mikäli kasvuolosuhteet ovat silloin hyvät (juolavehnä on hyvässä kasvussa, olosuhteet ovat kosteat ja lämpimät) on mahdollista vähentää glyfosaatin käyttömäärää 50 % normaalista käyttömäärästä.

Käytössä huomioitavaa:
Ei saa ruiskuttaa nestemäisten lannoitteiden kanssa.

Suositeltu käyttötapa:
Jos leveälehtiset rikkakasvit ovat ohittaneet 4-lehtiasteen, teho heikkenee. Vältä ruiskutuksissa vettä, jonka pH on alle 6. Tankkiseoksissa ei saa koskaan käyttää fenoksihappovalmistetta enempää kuin 1 l/ha. Vehnällä: Vehnä voi vaalentua ja lyhentyä muutaman viikon kuluttua käsittelystä. Perunalla: Lehdet saattavat vaalentua 1–2 viikon kuluessa käsittelystä, erityisesti käytettäessä suurinta hyväksyttyä käyttömäärää. Monitor sopii erinomaisesti tankkiseoksiin Senkorin kanssa, tällöin saadaan erittäin kattava teho rikkakasveihin.

Käytön rajoitukset:
Valmisteella käsitelty lohko pitää kyntää normaalisyvyyteen (20 cm) ennen uuden kasvin kylvöä. Seuraavana vuonna lohkolla ei saa viljellä ohraa, vihanneksia tai sokerijuurikasta.

Ominaisuudet

Sateenkesto2 h
Vesimäärä l/ha100-200
Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
TehoaineetSulfosulfuroni 800 g/kg

Monitor® käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
* Leveälehtisten rikkakasvien torjunnassa Tooler laajentaa ja parantaa tehoa isoihinkin rikkakasveihin, seoksissa käyttömäärä 35-50 g/ha.
** Monitorin tehoa jauhosavikkaan, pillikkeisiin, saunakukkaan, linnunkaaliin, tatarlajeihin ja peippiin voidaan tehostaa tankkiseoksella Senkorin kanssa. Senkorin käyttömäärä tankkiseoksissa on 0,2-0,25 l/ha.
Tuotekoodi
500746111
EAN
6405422699513
Tuotemerkki

Monsanto

Symbolit