Lentagran WP 1 kg rikkakasvien torjunta-aine


Lentagran WP 1 kg rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Lentagran WP on lehtivaikutteinen rikkatorjunta-aine apilan siemenviljelyyn sekä avomaavihanneksille. Laaja teho leveälehtisiin rikkakasveihin. Minor use -luvalla osana kuminan kylvövuoden siemenlevintäisten rikkojen torjuntaa.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Leveälehtisiin rikkakasveihin tehoava Lentagran tehoaa hyvin tai erinomaisesti mm. jauhosavikkaan, pillikkeeseen, peippiin ja peltomataraan sekä tyydyttävästi mm. saunioihin, peltoukonnauriiseen, peltotaskuruohoon, pelto-orvokkiin ja pihatähtimöön. Herkät lajit ovat torjuttavissa 4-lehtiasteelle saakka. Valmisteen teho näkyy rikkakasvien kuihtumisena noin 5–10 vuorokauden kuluttua ruiskutuksesta.

Käytetään kuminalla rikkakasvien torjuntaohjelmassa täydentämään muiden rikkakasvihävitteiden tehoa tai yksinään. Tankkiseos Fenix- ja Goltix-valmisteiden kanssa on tehokkain käyttötapa. Tällöin Lentagran-valmisteen käyttömäärä on 0,3–0,5 kg/ha, Fenixvalmisteen 0,3–0,5 l/ha ja Goltix 70 WG-valmisteen 0,7–1,0 kg/ha.

Vaikutustapa:
Lentagran WP on lehtien kautta vaikuttava, kosketusvaikutteinen rikkakasvien torjuntaan käytettävä valmiste. Se tehoaa parhaiten rikkakasvien ollessa pieniä ja hyvässä kasvussa. Valmiste on kosketusvaikutteinen, joten ruiskutuksen tasainen suorittaminen on tärkeää, niin että kaikki rikkakasvit kostuvat.

Käytössä huomioitavaa:
Paras torjuntatulos saavutetaan, kun ruiskutus tapahtuu kasvuston ollessa kuiva ja lämpötila on yli 10 °C. Sopivin ruiskutusaika on aamulla. Valmisteen tehoa voi täydentää käyttämällä torjuntaohjelmassa muita hyväksyttyjä valmisteita.

Liika kylmyys tai märkyys ruiskutushetkellä voi aiheuttaa ohimenevää polttovioitusta kasvustoon, koska kasveja suojaava vahapeite on silloin heikko. Riski vioitukselle on suurin kylmän sadejakson jälkeen, jos yölämpötilat ovat alle 2 °C. Korkea lämpötila (>25 °C) käsittelyajankohtana kasvattaa vioitusriskiä. Myös harsokatteen alla kasvien vahakerroksesta muodostuu normaalia heikompi, minkä vuoksi kate tulee poistaa viimeistään viikkoa ennen ruiskutusta. Kuivissa oloissa teho voi jäädä vajaaksi. Valmiste on sateenkestävä jo 1–2 tunnin kuluttua ruiskutuksesta.

Pakkauskoko 1 kg.

Ominaisuudet

Sateenkesto1 h
Säilytyslämpötila (min. °C)5
TehoaineetPyridaatti 450 g/kg
MehiläisvaroitusEi

Lentagran WP, käyttökohteet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
*Huomio: Kylvö- ja purjosipuli voivat olla herkkiä käsittelylle, keskustele neuvojan kanssa sopivasta annosmäärästä.

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500727110
EAN
7393447001291
Tuotemerkki

Nordisk Alkali

Symbolit