Hussar Plus OD 1l rikkakasvien torjunta-aine


Hussar Plus OD 1l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Hussar Plus rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysvehnällä, ohralla ja rukiilla. Soveltuu myös lohkoille, joissa leveälehtisten rikkakasvien lisäksi ongelmana ovat heinämäiset rikat kuten kylänurmikka.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:
Hussar Plus OD tehoaa laaja-alaisesti sekä leveälehtisiin että heinämäisiin rikkoihin ohralla, vehnällä ja rukiilla. Valmisteella on erinomainen teho mm. kevät- ja syysitoiseen mataraan ja saunakukkaan, pillikkeeseen, peippiin sekä luohoon. Heinämäisiin rikkoihin kuten kylänurmikkaan saadaan vähintään hyvä teho kylänurmikan ollessa 1 –4-lehtivaiheessa. Käytettäessä vähintään 150 ml/ha -annoksia saadaan hyvä teho valvattiin.

Vaikutustapa:
Valmiste vaikuttaa lehtien kautta ja tehoaa vain taimettuneisiin rikkakasveihin.

Käytön rajoitukset:
Ei kauralle ja suojaviljoille. Valmisteella on pohjavesirajoitus.

Käytössä huomioitavaa:
Aikaisella ruiskuttamisella saadaan paras teho heinämäisiin rikkoihin. Tällöin esim. kylänurmikan tulee olla 1–4-lehtivaiheessa. Mitä suurempi annos, sitä parempi teho saadaan heinämäisiin rikkoihin ja valvattiin. Pyri välttämään ruiskutusta yöpakkasia ennen tai heti niiden jälkeen. Korrensääteitä ja MCPA:ta saa käyttää tankkiseoksessa Hussar Plussan kanssa vain vehnällä ja rukiilla.

Käytettäessä suurimpia annoksia (150–200 ml/ ha) kasvu voi hidastua heti käsittelyn jälkeen ja kasvustossa voi esiintyä ohimenevää vaalentumista. Jos kasvusto joudutaan rikkomaan esim. vesivaurion takia, voidaan samana vuonna viljellä kevätohraa ja -vehnää 15 päivää Hussar Plus -käsittelyn jälkeen ja englannin- ja italianraiheinää, punanataa tai niittynurmikkaa 7 päivää käsittelyn jälkeen. Timotein, apilan tai nurminadan kylvöä ei suositella saman kauden aikana Hussar Plus -käsittelyn jälkeen.

Ominaisuudet

Sateenkesto4-6 h
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetJodosulfuroni-metyyli-natrium 50 g/l, Mesosulfuroni-metyyli 7,5 g/l
MehiläisvaroitusEi

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501772712
EAN
5705628844078
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit