Glyphomax 200l rikkakasvien torjunta-aine


Glyphomax 200l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Glyphomax 480 on erittäin väkevä nestemäinen glyfosaatti, jossa tehoainetta on 480 g/l. Valmisteeseen ei tarvitse erikseen lisätä kiinnitettä.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:
Glyphomax 480 on erityisen väkevän formulaatin nestemäinen glyfosaattivalmiste. Laadukas formulaatti on suunniteltu tuomaan luotettavaa tehoa tasaisen leviämisen ja nopean imeytymisen ansiosta. Valmiste sisältää itsessään kaksiosaisen kiinniteaineen, eli Glyphomaxin lisäyksen ja sekoituksen jälkeen ruiskutusneste on heti käyttövalmis ilman erillistä kiinnitelisäystä. Kasviöljypohjainen kiinniteseos parantaa ruiskutusnesteen tarttumista lehden pintaan sekä imeytymistä vahakerroksen läpi ja parantaa tehoa varsinkin heinämäisiin rikkakasveihin. Valmisteen sateenkesto saavutetaan kahdessa tunnissa. Maanmuokkaus Glyphomax 480 -käsittelyn jälkeen on mahdollista jo 10 vrk:n kuluttua eli nopeammin kuin perinteisillä nestemäisillä glyfosaateilla. Glyphomax 480 on miellyttävä käyttää, sillä se vaahtoaa vain vähän.

Vaikutustapa:
Glyphomax 480 vaikuttaa kasveihin vihreiden kasvinosien kautta. Valmiste imeytyy kasviin lehtien ja puutumattomien varsien kautta ja kulkeutuu kasvin nestevirtausten mukana kaikkialle kasviin, myös juuriin.

Käytössä huomioitavaa:
Parhaan tehon saamiseksi rikkakasvien tulee olla hyvässä kasvussa, vihreitä ja kuivia. Juolavehnässä tulee olla vähintään 3–4 vihreää lehteä (10–15 cm korkeaa). Voimakas kuivuus ennen ruiskutusta tai sade ruiskutuksen jälkeen voivat heikentää valmisteen tehoa. Ruiskutuksen jälkeen maa voidaan kyntää tai muokata tavallisesti n. 10 päivän kuluttua ruiskutuksesta. Valmiste ei tehoa jäätyneessä kasvustossa. Halla ei kuitenkaan heikennä tehoa, jos ruiskutus tehdään sulaneeseen kasvustoon.

Käytön rajoitukset:
Vesistöihin rajoittuvilla alueilla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi 3 metrin suojaetäisyys vesistöihin. Viljelemättömillä alueilla, jotka sijaitsevat tärkeillä tai muilla vedenhankintakäyttöön soveltuvilla pohjavesialueilla (pohjavesialueluokat I ja II), valmistetta tulee käyttää vain pesäkekäsittelynä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun.

Ominaisuudet

Sateenkesto2 h
Säilytyslämpötila (min. °C)-15
TehoaineetGlyfosaatti 480 g/l
MehiläisvaroitusEi

Glyphomax 480, käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501806793
EAN
7640166481096

Symbolit