Gallery 500ml rikkakasvien torjunta-aine


Gallery 500ml rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Gallery rikkakasvien torjuntaan hedelmäpuiden, marjapensaiden ja vadelmakasvustojen alustoilta, mansikkaviljelyksiltä, havupuiden koulinta-aloilta metsätaimitarhoilla ja puuvartisten koristekasvien taimistoista.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Gallery on maavaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine mm. hedelmäpuiden, marjapensaiden ja vadelmakasvustojen alustoille sekä mansikalle, puuvartisten koristekasvien taimistoille ja istutuksille sekä havupuiden koulinta-aloille metsätaimitarhoille.

Tuotteen ominaisuudet:
Gallery pitää ruiskuttaa ennen rikkakasvien taimelle tuloa. Valmiste tehoaa hyvin seuraaviin rikkakasveihin: saunakukka, poimulehti, rautanokkonen, lemmikki, piharatamo, emäkki, peipit, savikka, pihatähtimö, ukontatar, hatikka, orvokki ja ristikukkaiset kasvit. Valmiste tehoaa kohtalaisesti seuraaviin rikkakasveihin: horsma, villakko, matara ja pihatatar. Valmiste ei tehoa heinämäisiin eikä monivuotisiin rikkakasveihin.

Käytössä huomioitavaa:
Monivuotisilla viljelyksillä valmistetta käytetään mahdollisimman aikaisin keväällä ennen rikkakasvien taimettumista. Maan tulee olla kostea, mutta ei jäinen tai luminen. Istutetuilla viljelykasveilla valmistetta käytetään aikaisintaan 7-10 päivää istutuksen jälkeen, kun viljelykasvit ovat juurtuneet, mutta rikkakasvit eivät vielä ole taimella. Valmistetta voidaan käyttää vastaistutetuilla mansikkaviljelyksillä taimien juurruttua sekä vakiintuneilla mansikkaviljelyksillä. Kylvetyillä viljelykasveilla (taimistojen kylvöpedit) Gallerya saa käyttää aikaisintaan toisena kasvukautena. Valmistetta ei saa käyttää juuri ennen viljelykasvin kylvöä tai istutusta.

Vaikutustapa:
Gallery on maavaikutteinen herbisidi, joka imeytyy kasveihin itävien siementen juurten ja sirkkavarren kautta. Valmiste ei vaikuta jo taimettuneisiin rikkakasvien taimiin.

Ominaisuudet

Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetIsoksabeeni 500 g/l

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501365467
EAN
3362130138020
Tuotemerkki

Dow Agrosciences

Symbolit