Envision 15l rikkakasvien torjunta-aine


Envision 15l rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Envision on väkevä biotyypin glyfosaatti vaativiin olosuhteisiin. Envision-teknologialla valmistettu korkean (450 g/l) tehoainepitoisuuden bioglyfosaatti. Saa käyttää viljellyillä pohjavesialueilla.

Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Envision on nestemäinen, perinteisiä tuotteita huomattavasti väkevämpi glyfosaatti, joka ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ansiosta sisältää tehokkaan kostutusaineen. Ruiskutusnesteen pintajännitystä alentava kostuttaja varmistaa ruiskutteen tasaisen leviämisen, mikä mahdollistaa torjunnan myös haastavissa olosuhteissa. Envision on väkevyytensä ansiosta helppo käsitellä ja varastoida. Se on turvallisessa bioformulaatissa eikä sillä ole pohjavesirajoitusta viljellyillä alueilla.

Vaikutustapa:
Envisionin sisältämä glyfosaatti leviää systeemisesti kasvin vihreiden, maanpäällisten osien pinnalta kasvin juurakkoon.

Käytössä huomioitavaa:
Monivuotiset leveälehtiset rikat (esim. leskenlehti, peltovalvatti, pelto-ohdake, peltopähkämö) torjutaan viimeistään niiden kukinnan aikana. Ruiskutuksen jälkeen maa voidaan muokata rikkakasvien värin muututtua punavioletiksi tai keltaiseksi. Envisionilla ei ole rajoitusta käsittelyn jälkeen viljeltävien kasvien suhteen. Kevätkäytössä ruiskutuksen ja muokkauksen väli on oltava vähintään 7 vrk, paitsi jos pellolla on pääasiassa yksivuotisia rikkakasveja. Tällöin muokkauksen voi tehdä 2 vrk:n kuluttua ruiskutuksesta. Kevätkäsittelyn teho juolavehnään ei ole yhtä hyvä kuin syyskäsittelyn. Halla ei heikennä Envisionin tehoa, mikäli ruiskutetaan sulaan kasvustoon.

Käytön rajoitukset:
Käsiteltyjä olkia ei saa käyttää rehuksi. Sivelymenetelmää ei saa käyttää vadelma- ja mesimarjaviljelyksillä eikä rönsyjen poistamiseen mansikkaviljelyksiltä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun.

Ominaisuudet

Sateenkesto2-4 h
Säilytyslämpötila (min. °C)-15
TehoaineetGlyfosaatti 450 g/l

Envision® käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501394043
EAN
5703265028233
Tuotemerkki

Cheminova

Symbolit