Clamox 10l (Clearfield) rikkakasvien torjunta-aine


Clamox 10l (Clearfield) rikkakasvien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Clamox on Clearfield®-tuotantomenetelmän rikkakasvien torjunta-aine CL-rypsi- ja -rapsilajikkeille. Laaja teho juolavehnään, hukkakauraan, ohdakkeeseen ja valvattiin. Torjunta joustavasti taimettumisen jälkeen.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Clamox on poikkeuksellisen laajatehoinen rikkakasvien torjunta-aine, joka korvaa jopa kasvukauden aikaisen erillisen hukkakauran ja juolavehnän torjuntaruiskutuksen. Tehokkaan valmisteen ansiosta lajikkeen satopotentiaali voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Clamoxin 10 litran pakkaus riittää 5–6,7 ha:lle. Valmiste tehoaa jo +5 °C:ssa.

Vaikutustapa:
Clamox on kahden tehoaineen valmiste, joka tehoaa rikkakasveihin maan ja lehtien kautta. Ruiskutuksen teho alkaa näkyä hyvissä olosuhteissa parissa päivässä. Rikat kuolevat n. kahdessa viikossa.

Käytössä huomioitavaa:
Jos kasvusto rikotaan keväällä, ruiskutuksen jälkeen voidaan uusintakylvää vain CL-rypsi- tai -rapsilajikkeita. Mahdollinen jääntirypsi tai -rapsi torjutaan seuraavana vuonna MCPA- tai K-TRIO-valmisteilla tai näiden ja pienannosaineiden seoksilla. Hukkakaura, juolavehnä, ohdake ja valvatti torjutaan suositellun käyttöajankohdan myöhäisimmässä vaiheessa. Käyttömäärä tällöin on 2 l/ha + Dash-kiinnite. Vältä ruiskutusta ennen ja jälkeen hallan.

Käytön rajoituksia:
Clamoxia käytetään ainoastaan Aurea CL-rypsilajikkeella sekä CL-rapsilajikkeilla. Aurea CL- sekä CL-rapsilajikkeiden sadonkorjuun jälkeen peltoon voidaan kylvää syksyllä muokkauksen jälkeen syysvehnää ja syysruista. Seuraavana keväänä ei saa viljellä perunaa, sokerijuurikasta, kuminaa tai kevätöljykasveja.

Ominaisuudet

Sateenkesto1 h
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetImatsamoksi 17,5 g/l, Metatsaklori 375 g/l

Clamox käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500821946
EAN
4014348965392
Tuotemerkki

Basf

Symbolit