Biscaya OD 240 3l tuholaisten torjunta-aine


Biscaya OD 240 3l tuholaisten torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Biscaya OD rapsikuoriaisen ja -kärsäkkään sekä perunan kirvojen torjuntaan. Pysäyttää heti tuholaisten ruokailun. Pitkä vaikutusaika, voimakas kosketus- ja syömävaikutus. Leviää systeemisesti suojaten uutta kasvua.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Biscaya OD on tehokas uutuus rapsikuoriaisen, rapsikärsäkkään ja perunan kirvojen torjuntaan. Tehoaine tiaklopridi poikkeaa vaikutustavaltaan yleisesti käytetyistä pyretroideista. Tuholaisvioitukset päättyvät nopeasti ruiskutushetkestä ja ruiskutustulosta parantaa tuotteen OD-formulaatti, joka sisältää itsessään kostutusaineen. Koska Biscaya leviää kasvissa systeemisesti, se suojaa tehokkaasti myös uutta kasvua. Normaalisti rypsillä ja rapsilla suoja kestää noin viikon, perunalla noin 10 päivää. Jos kasvien kasvu on hidasta, teho säilyy pidempäänkin.

Vaikutustapa:
Biscaya leviää kasvissa systeemisesti ja tehoaa tuhohyönteisiin kosketus- ja syömävaikutteisesti. Tuote ei tapa tuholaisia heti, mutta pysäyttää ruokailun lähes välittömästi. Näennäisesti toimintakykyiseltäkin vaikuttavat hyönteiset kuolevat muutaman päivän kuluessa käsittelystä.

Käytössä huomioitavaa:
Rypsillä ja rapsilla oikea torjunta-ajankohta on nuppuvaiheesta kukinnan alkuun. Perunalla torjunta aloitetaan kirvojen saapuessa kasvustoon. Jos havaitset lohkollasi poikkeuksellisen paljon rapsikuoriaisia (kymmeniä kuoriaisia per kasvi), ruiskuta Biscayaa 0,4 l/ha -annoksella. Teho kestää tällöin n. 4 päivää. Ravista torjunta-ainepurkkia voimakkaasti ennen käyttöä, jotta aine sekoittuu. Ruiskuta tankkiliuos heti ja käytä sekoitusta, jos joudut pysäyttämään ruiskutustyön tilapäisesti. Ei hajoa auringonvalossa. Kanisteria puhdistettaessa anna tarvittaessa lämpimän veden seisoa yön yli kanisterissa.

Käytön rajoitukset:
Maksimikäyttömäärä/käsittely on 0,4 l/ha. Suurin sallittu käyttömäärä kasvukaudessa öljykasveilla on 0,4 l/ha ja perunalla 1,2 l/ha.
Valmistetta saa käyttää perunalla kolme kertaa sekä rypsillä ja rapsilla enintään kerran kasvukauden aikana.

Ominaisuudet

Sateenkesto1-2 h
Vesimäärä l/ha100-300
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetTiaklopridi 240 g/l

Biscaya® OD 240 käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500729155
EAN
5705628799347
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit