Trinet P 5kpl tuholaisten torjunta-aine


Trinet P 5kpl tuholaisten torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Trinet P kirjanpainajakuoriaisen torjuntaan. Tuote koostuu alumiinikehikkoon kiinnitettävästä, torjunta-aineella käsitellystä verkosta sekä kirjanpainajaa houkuttelevasta feromonista. Trinet-P vähentää kirjanpainajatuhoja jopa 82%.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Trinet P on uudentyyppinen ratkaisu kirjanpainajakuoriaisten torjuntaan kuusimetsistä. Tuote koostuu kokoontaitettavaan alumiinikehikkoon kiinnitettävästä, torjunta-aineella käsitellystä verkosta sekä kirjanpainajaa houkuttelevasta Pheroprax -feromonista. Trinet-P:n avulla voidaan vähentää kirjanpainajatuhoja jopa 82%.

Tuotteen ominaisuudet:
Trinet P suojaa kuusikoita houkuttelemalla ja tappamalla kirjanpainajakuoriaisia. Keskimäärin 30 sekunnin oleskelu verkolla riittää tehoon kuoriaista vastaan. Trinet P:n torjunta-aine on alfa-sypermetriini, joka on pyretroidityyppinen tehoaine hyönteisten torjuntaan. Trinet P -kehikot asetetaan aukealle alueelle kuusikon eteläreunan puolelle n. 20–25 metrin välein 20 metrin päähän metsän reunasta. Yksi Trinet P -pakkaus sisältää 5 kehikkoa, 5 verkkoa ja 10 Pheroprax-feromoniampullia, joiden avulla voidaan suojata n. hehtaarin ala kuusimetsää. Verkkoja ja ampulleja on saatavilla myös erikseen. Alumiinikehikko on kokontaitettava ja kevyt kantaa. Sen voi myös ankkuroida paikoilleen kaatumisen estämiseksi. Jos verkko säilytetään talven yli pimeässä ja kuivassa, sen teho riittää vielä seuraavaan kauteen. Feromoniampullien teho kestää n. 3kk. Trinet P houkuttelee myös toissijaisia tuholaisia puoleensa ja estää niiden tuhoja kuusimetsissä.

Käytössä huomioitavaa:
Kirjanpainajan parveilu alkaa kun ilman lämpötila on n. 18–20 °C. Yleensä tämä tapahtuu touko-kesäkuussa. Lämpiminä kesinä toinen sukupolvi kuoriaisia elokuussa on mahdollinen. Feromonien pitkäaikainen säilytys jääkaapissa.

Ominaisuudet

TehoaineetAlfa-sypermetriini 1,57 g/kg

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501541625
EAN
4041885011190
Tuotemerkki

Basf

Symbolit