Trinet Kit lisäpakkaus


Trinet Kit lisäpakkaus

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Trinet Kit -lisäpakkaus on Trinet-P -kirjanpainajakuoriaisansan täydennyspakkaus. Trinet Kit -lisäpakkaus sisältää 5 verkkoa ja 10 Pheroprax-feromoniampullia.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:
Trinet-Kit on suunniteltu Trinet-P kirjanpainaja-ansoihin täydennyspakkaukseksi, kun alkuperäispakkauksessa olevat verkot ja feromoniampullit ovat kuluneet loppuun. Katso tarkemmat käyttöohjeet Trinet-P-kirjanpainaja-ansan tuotekortilta. Yksi Trinet-Kit sisältää 5 verkkoa ja 10 Pheroprax-feromoniampullia.

Tuotteen ominaisuudet:
Ansa houkuttelee sekä tappaa tuhohyönteisen feromonin ja kasvinsuojeluaineen yhteisvaikutuksesta. Verkko on käsitelty kasvinsuojeluaineella (alfa-sypermetriini) ja pinnoitettu polymeeripinnoitteella, jonka vuoksi tehoaine ei kulu verkosta sateen aikana. Feromoninesteen haihtuminen ampullista on helppo tarkastaa katsomalla ampullia valoa vasten. Lämpimällä säällä haihtuminen on nopeampaa.

Käytössä huomioitavaa:
Yhden feromoniampullin vaikutusaika on n. 1-3 kk, verkon käyttöikä 6 kk. Verkkoa voi oikein varastoituna (kuivassa, valolta suojattuna) käyttää kahtena kesänä. Käyttämättömät feromoniampullit tulee varastoida jääkaapissa tai pakastimessa. Verkkoa käsiteltäessä on käytettävä kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili).

Ominaisuudet

Säilytyslämpötila (min. °C)Kestää pakkasta
Tehoaineetalfa-sypermetriini 1,57 g/kg (100 mg/m2)
MehiläisvaroitusEi

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501778470
EAN
4041885011022
Tuotemerkki

Basf

Symbolit