Medax Max 6 kg kasvunsääde


Medax Max 6 kg kasvunsääde

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Medax Max on askeleen edellä olevaa uutta kemiaa viljojen kasvunsäätöön. Medax Max sopii kaikille viljalajeille ja on tehokas ratkaisu myös viileisiin oloihin. Medax Max vaikuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti kahden tehoaineensa ansiosta.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:
Medax Max sisältää uutta kemiaa viljojen laon torjuntaan ja kasvustorakenteen hallintaan. Tehokas vaikutus perustuu ensisijaisesti proheksadioni-kalsium-tehoaineeseen, joka vaikuttaa aktiivisesti kasvissa heti käsittelyn jälkeen. Teho saadaan hyvin joustavasti erilaisissakin olosuhteissa, myös viileässä. Toisen tehoaineen trineksapakki-etyylin vaikutus tulee esille hitaammin ja myöhemmin, mikä täydentää tuotteen kokonaisvaikutusta.

Aikainen käsittely edistää juuriston kasvua syvemmälle ja laajemmalle, mikä vähentää juurilakoa sekä parantaa veden- ja ravinteidenottoa. Korrenkasvun alussa tehty käsittely lyhentää tehokkaimmin alimpia solmuvälejä ja kasvattaa korsien halkaisijaa sekä soluseinämien paksuutta. Korrenkasvun aikana tehty käsittely lyhentää aktiivisesti kasvussa olevia solmuvälejä, tasaa versojen kehitystä sekä parantaa juuriston kehitystä. Käsittelyn ansiosta kasvusto on selvästi jäykempi ja kimmoisampi ja palautuu pystyasentoon tuulesta ja sateista huolimatta.

Myöhäisellä käsittelyllä vahvistetaan ja lyhennetään viimeisenä kasvussa olevia ylimpiä solmuvälejä, jolloin saadaan pidettyä kasvuston painopiste alempana ja säilytettyä se paremmin pystyssä.

Vaikutustapa:
Proheksadioni-Ca alkaa vaikuttaa aktiivisessa muodossa heti käsittelyn jälkeen kasvissa. Trineksapakki-etyylin vaikutus voi alkaa viiveellä, mutta se täydentää hieman pidempikestoisena proheksadioni-Ca:n vaikutusta. Molempien tehoaineiden vaikutustavat ovat systeemisiä.

Käytössä huomioitavaa:
Optimaalinen ajankohta käsittelyllä on aamuauringossa ilman suhteellisen kosteuden ollessa korkea ja lehtien ollessa kuivat. Tee käsittely lämpötilan ollessa vähintään +7 °C ja nousussa, mutta korkeintaan +24 °C:n lämpötilassa.

Käytön rajoitukset:
• Jaettujen käsittelyiden vähimmäisväli on 7 päivää.
• Älä ruiskuta korkeissa lämpötiloissa keskellä päivää.

Ominaisuudet

Sateenkesto1 h
Vesimäärä l/ha100-400
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetProheksadioni-kalsium 50 g/kg, Trineksapakki-etyyli 75 g/kg
MehiläisvaroitusEi

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        

Medax Max, käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501778458
EAN
4041885025234
Tuotemerkki

Basf

Symbolit