Siltra XPRO EC260 5l kasvitautien torjunta-aine


Siltra XPRO EC260 5l kasvitautien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Siltra Xpro on laajatehoinen tautitorjunta-aine viljoille. Siltra Xpro sisältää biksafeeniä, joka kuuluu Suomessa uuteen SDHi-tehoaineryhmään. Toisena tehoaineena on protiokontasoli. Molemmat tehoaineet antavat ehkäisevää ja suojaavaa tehoa.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Siltra Xpro on Suomessa uuteen SDHI-tehoaineryhmään kuuluvaa biksafeeniä sisältävä laajatehoinen kasvitautien torjunta-aine viljoille. Toisena tehoaineena on väkevä protiokonatsoli. Kahden tehoaineen valmiste antaa tehoa mm. ohran ja vehnän taloudellisesti merkittäviin lehtilaikku- ja ruostetauteihin, kuten mm. septoriaan. Valmisteella on satoa lisäävä vaikutus myös silloin, kun tauteja ei kasvustossa havaita.

Vaikutustapa:
Siltra Xprolla saadaan pitkä suoja-aika kasvitauteja vastaan, ja sillä parannetaan kasvin stressinsietokykyä ja yhteyttämistä haastavissa oloissa. Biksafeeni osoitetusti parantaa sadontuottoa jo pelkän fysiologisia oireita lievittävän vaikutuksen ansiosta. Protiokonatsolin ansiosta valmiste ei välttämättä tarvitse tankkiseoskumppania. Siltra Xpron kahden tehoaineen yhdistelmä antaa sekä ehkäisevää että suojaavaa tehoa. Molemmat tehoaineet toimivat systeemisesti leviten kasvinesteen mukana lehtiin. Käsittely taudinkehittymisen alkuvaiheessa parantaa tehoa.

Käytössä huomioitavaa:
Valmiste on sateenkestävä 0,5–1 tunnin kuluttua ruiskutuksesta. Ohra on yleensä kannattavinta ruiskuttaa lippulehtiasteella. Vehnällä ruiskutus tähkän ollessa näkyvissä on yleensä antanut parhaat tulokset ruskolaikkuun.

Ominaisuudet

Sateenkesto0,5-1 h
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetBiksafeeni 60 g/l, Protiokonatsoli 200 g/l
MehiläisvaroitusEi

Siltra Xpro käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501570154
EAN
5705628844023
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit