Juventus 5l kasvitautien torjunta-aine


Juventus 5l kasvitautien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.

 Sähköposti

 Puhelin

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Juventus 90 on monipuolinen ja tehokas tautiaine tankkiseoksiin tai yksin käytettäväksi viljoille ja öljykasveille. Tehoaa myös punahomeeseen. Torjuu rypsin ja rapsin pahkahomeen. Rypsillä ja rapsilla sivuvaikutuksena kasvunsäädeominaisuus.

Tuotekuvaus:
Juventus on teholtaan monipuolinen kasvitautien torjunta-aine viljoille ja öljykasveille. Viljoilla kasvitautien torjunnassa Juventusta voidaan käyttää yksin, mutta se soveltuu myös erinomaisesti tankkiseoksiin strobiluriini-tyyppisten tautiaineiden kanssa. Triatsoli-tyyppisenä tautiaineena se estää tehokkaasti resistenttien tautikantojen syntymistä strobiluriineille tankkiseoksissa käytettynä. Juventus tehoaa viljoilla myös punahomeeseen. Öljykasveilla Juventus on tehokas tautiaine.

Vaikutustapa:
Tehoaine metkonatsoli liikkuu kasvissa systeemisesti eli se pystyy liikkumaan kasvinosien välillä. Se suojaa myös uudet kasvinosat, jotka kehittyvät ruiskutusajankohdan jälkeen.

Käytössä huomioitavaa:
Ruiskutetaan joko ennaltaehkäisevästi tai viimeistään ensimmäisten taudinoireiden ilmestyttyä.

Käytön rajoitukset:
Vain yksi käsittelykerta/kasvukausi. Viljoilla korkeintaan 1l/ha punahomeen torjunnassa ja muilla kasvitaudeilla ja öljykasveilla korkeintaan 0,75 l/ha.

Ominaisuudet

Sateenkesto1 h
Vesimäärä l/ha200-400
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetMetkonatsoli 90 g/l 

Juventus® 90 käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
500724172
EAN
4014348690133
Tuotemerkki

Basf

Symbolit