Infinito SC 10l kasvitautien torjunta-aine


Infinito SC 10l kasvitautien torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Infinito SC on perunaruton torjunta-aine torjuntaohjelman keskivaiheeseen. Erinomainen teho lehti- ja mukularuttoon sekä hyvä teho varsiruttoon. Tehoaa perunaruttoon sen kehityksen kaikissa vaiheissa. Hyvät sekoitusominaisuudet.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Infinito on uusi kahden tehoaineen valmiste, joka tehoaa erinomaisesti lehti- ja mukularuttoon ja hyvin varsiruttoa vastaan. Kotimaisten kokeiden mukaan suoja-aika ruttoa vastaan on hyvin pitkä, joten esim. hankalissa sääoloissa valmiste tuo joustavuutta ruiskutuksiin. Infinito antaa suojaa myös kovassa ruttopaineessa. Infiniton toimintapa eroaa kaikista markkinoilla olevista valmisteista, joten valmiste sopii myös vastustuskykyisten ruttosienikantojen hallintaan.

Vaikutustapa:
Infiniton tehoaineista fluopikolidi on täysin uusi, joka estää ruton leviämistä paikallissysteemisesti lehden ylä- ja alapinnoilla. Toinen tehoaine on propamokarbi-hydrokloridi, joka toimii systeemisesti. Kahden tehoaineen ansiosta Infinito tehoaa ruttoon kaikissa ruttosienen kehitysvaiheissa. Infinito vaikuttaa voimakkaasti ennaltaehkäisevästi ennen kuin sieni tunkeutuu lehteen. Valmiste estää tehokkaasti itiöiden muodostumista, joka on eduksi estettäessä ruton leviämistä mukuloihin. Tämän lisäksi valmisteella on uutta kasvua suojaavaa ja parantavaa vaikutusta.

Käytössä huomioitavaa:
Infinito sopii ruiskutusohjelmiin vaiheessa, kun peruna on hyvässä kasvussa. Parhaiten valmisteen ominaisuudet hyödynnetään ohjelmien keskivaiheessa. Torjuntaohjelmassa Infinitoa saa käyttää maks. 1,6 l/ha/ruiskutus kolme kertaa kasvukauden aikana. Suositeltu ruiskutusväli on 7–10 vuorokautta. Valmisteen pitkän tehoajan takia ruiskutusväli voi olla jopa 12–14 vrk, jos esim. sääolojen takia lyhyempi ruiskutusväli ei ole mahdollista.

Käytön rajoitukset:
Infinitolla on pohjavesirajoitus. Infinitoa saa käyttää enintään kolme kertaa kasvukauden aikana. Valmisteen maks. kokonaiskäyttömäärä on 4,8 l/ha kasvukauden aikana.

Ominaisuudet

Sateenkesto1-2 h
Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetFluopikolidi 62,5 g/l, Propamokarbi-hydrokloridi 625 g/l

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501366710
EAN
5705628840773
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit