Baytan Universal 15l peittausaine


Baytan Universal 15l peittausaine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Baytan Universal on nestepeittausaine siemenlevintäisten tautien torjuntaan kaikille viljoille. Vesipohjainen – ei syövytä. Laajatehoinen. Tehoaa lumihomeeseen ja estää siemenlevintäisen punahomeen leviämistä.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Baytan Universal on erittäin laajatehoinen peittausaine vehnän, ohran ja kauran siemen- ja maalevintäisiin tauteihin. Jauhemaiseen Baytan I -valmisteeseen verrattuna Baytan Universaliin on lisätty kolmas tehoaine, fuberidatsoli. Se parantaa entisestään tehoa itävyyttä alentaviin homeisiin ja tekee valmisteen varsin käyttökelpoiseksi myös lumihomeen torjuntaan.

Vaikutustapa:
Baytan toimii systeemisesti. Tehoaineet kulkeutuvat nuoriin lehtiin, minkä ansiosta valmiste tarjoaa suojan myös aikaisin leviäviltä tuulilevintäisiltä taudeilta. Baytan parantaa juuriston ja oraan kuivuuden ja hallan kestävyyttä.

Käytössä huomioitavaa:
Baytan Universal sopii käytettäväksi kaikissa nestepeittauslaitteissa. Valmiste juoksee peittauslaitteessa hyvin. Se on vesipohjainen, joten laitteet voidaan pestä helposti vedellä. Saattaa hidastaa viljan orastumista 1-2 vuorokautta. Valmiste on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.

Käytön rajoitukset:
Jos Baytan Universalin käyttömäärä on yli 3 l/tn siemeniä, valmistetta ei saa käyttää useammin kuin joka toinen vuosi samalla kasvulohkolla.

Ominaisuudet

Säilytyslämpötila (min. °C)0
TehoaineetTriadimenoli 75 g/l, Imatsaliili 10 g/l, Fuberidatsoli 9 g/l

Baytan® Universal-neste käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501183423
EAN
5705628085976
Tuotemerkki

Bayer

Symbolit