Storm Ultra Secure 3 kg jyrsijöiden torjunta-aine

72,50 €

 

Storm Ultra Secure 3 kg jyrsijöiden torjunta-aine

72,50 €
(alv 0%)
89,90 €
(ALV 24%)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Erittäin tehokas myslimäinen syötti hiirien ja rottien torjuntaan. Uudistunut syötti, joka on aikaisempaa maittavampi ja tehoaa jo yhdellä syöntikerralla. Soveltuu sisä- sekä ulkokäyttöön.

Ominaisuudet:
Storm Ultra Secure on erittäin tehokas uuden sukupolven myslimäinen syötti rottien torjuntaan sisä- ja ulkokäytössä sekä hiirien torjuntaan sisäkäytössä. Tutkimuksissa maittavuutta on onnistuttu parantamaan moninkertaisesti verrattuna vanhaan syöttiin, jonka käyttäjäkokemukset ja maittavuus olivat hyviä. Maittavuutta parannettiin korvaamalla vahamainen sideaine uudella myslimäisellä patentoidulla sideaineella.

Myslimäisen koostumuksen ja houkuttelevan syötin muotoilun ansiosta Storm Ultra Securea maittavampaa syöttiä ei ole helppoa löytää maailmasta. Kertasyönti riittää ja sen vaikutus on nähtävissä 3-10 päivässä syönnistä. Syötti kestää entistä paremmin kosteutta, kylmää ja lämpöä, eikä homehdu helposti. Tuote on lisäksi miellyttävämpi käsitellä kuin vanhemmat vahasyötit. Tuotteella on myös huomattavasti pienempi riski toisenvaiheen myrkytyksiin kuin vanhemman sukupolven kilpailevilla antikoagulanteilla.

Vaikutustapa:
Flokumafeeni on veren hyytymisen estävä kolmannen sukupolven antikoagulantti. Storm Ultra tehoaa yhden syöntikerran jälkeen ja jyrsijät kuolevat 3-10 päivän päästä syönnistä.

Käytössä huomioitavaa:
Vain koulutetut ammattilaiset (ja kasvinsuojeluainetutkinnon suorittaneet maanviljelijät voivat omassa toiminnassaan) käyttää tätä tuotetta.

Olomuoto: 25 g käyttövalmis palasyötti
Tehoaine: 0,025 g/kg flokumafeenia
Vasta-aine: K1-vitamiini
Pakkauskoko: 3kg

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Storm Ultra Secure käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
* = pulssisyötityksellä tuhoat isonkin populaation 21 päivässä.
Tuotekoodi
700347595
EAN
4041885081995
Tuotemerkki

Basf