Racumin Pasta G 2,5kg jyrsijöiden torjunta-aine


Racumin Pasta G 2,5kg jyrsijöiden torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Racumin Pasta on maistuva pastasyötti rottien ja hiirien torjuntaan. Se sisältää kasviöljyjä, jotka tekevät siitä erittäin houkuttelevan makuisen rotille ja hiirille.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi varastoissa, eläinsuojissa ja roskakatoksissa, sillä se kestää kosteutta ja märkyyttä.

Omaisuudet
Racumin Pasta -syötit on pakattu valmiisiin annospakkauksiin. Tuote on tehokas ja riittoisa – pakkaus sisältää 25 annospussia. Sisältää karvasainetta, joka tekee valmisteesta pahanmakuisen lemmikeille ja estää niitä syömästä syöttejä vahingossa.

Vaikutustapa
Rotat ja hiiret syövät syöttiä, ja vaikutukset ovat havaittavissa 3–6 päivän kuluttua. Tehoaine on ensimmäisen polven antikoagulantti kumatetralyyli. Vasta-aine K1-vitamiini.

Käytön rajoitukset
Hiirien torjuntaan vain sisätiloissa. Rottien torjuntaan sisätiloissa ja rakennusten välittömässä läheisyydessä. Käytä lukittavia, vahvasta materiaalista valmistettuja syöttilaatikoita estääksesi muiden eläinten ja lasten pääsyn syöttiin.

Racumin Pasta, käyttömäärät

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501329572
EAN
7313062009403
Tuotemerkki

Bayer