Racumin Foam 0,5l jyrsijöiden torjunta-aine


Racumin Foam 0,5l jyrsijöiden torjunta-aine

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Racumin Foam -vaahto on tehokas valmiste rottien ja hiirien torjuntaan sisätiloissa. Sitä levitetään rottien ja hiirien kulkureiteille ja -aukkoihin.

Vaahto tarttuu jyrsijän turkkiin ja eläin saa vaikuttavaa ainetta puhdistaessaan turkkiaan. Levitä vaahtoa niin, että jyrsijät voivat käyttää edelleen kulkureittejä, jätä jyrsijän mentävä aukko – älä tuki koloja kokonaan vaahdolla.

Ominaisuudet:
Racumin Foam -vaahto on markkinoiden ainut vaihtoehto tavallisille syöteille toimintatapansa ansiosta. Se toimii silloinkin, kun jyrsijät eivät jostain syystä syö normaaleja syöttejä. Vaahto sisältää karvasainetta, joka ehkäisee muita kuin kohde-eläimiä syömästä sitä.

Vaikutustapa:
Vaikutustapa perustuu jyrsijöiden luonnolliseen tarpeeseen puhdistaa turkkiaan nuolemalla. Tehoaine on ensimmäisen polven antikoagulantti kumatetralyyli. Vaikutukset ovat havaittavissa 3–6 päivän kuluessa. Vasta-aine K1-vitamiini.

Käytön rajoitukset:
Valmisteen käyttö on sallittu vain sisätiloissa. Racumin Foam -vaahtoa suositellaan käytettäväksi rinnakkain syöttivalmisteen kanssa.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Vaaralausekkeet

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}

        
Tuotekoodi
501363810
EAN
7313067576993
Tuotemerkki

Bayer