KRAFFT Performance Max Balance 20 kg

49,96 €

 

KRAFFT Performance Max Balance 20 kg

Suositushinta

49,96 €
(alv 0%, 2,50 €/kg)
56,95 €
(alv 14%, 2,85 €/kg)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Krafft Performance Max Balance on täydennysrehu kilpahevosille ja herkkävatsaisille hevosille. Sisältää erikoisprosessoitua SPC-kauraa. Auttaa nopeuttamaan toipumista rasituksen jälkeen ja normalisoimaan nestetasapainoa.

Krafft Performance MaxBalance on täydennysrehu kilpahevosille ja herkkävatsaisille hevosille. Korkea SPC-teho rehukiloa kohden. Patentoidun luonnollisen prosessin (SPC) ansiosta rehu normalisoi nopeammin nestetasapainoa ja nopeuttaa toipumista rasituksen jälkeen. Nopeasti vapautuvaa energiaa. Kohtalainen proteiinipitoisuus ja korkea tärkkelyspitoisuus. Pellettikoko on 8 mm.

Krafft Performance, Krafft Performance Energy ja Krafft Performance MaxBalance sisältävät erikoiskäsiteltyä SPC (Specially Processed Cereals)-kauraa, joka valmistetaan luonnonmukaisesti veden ja lämmön avulla täysin ilman lisäaineita.

Patentoitu luonnonmukainen prosessi:
Kauran tärkkelys hajoaa käsittelyn aikana osittain ja siitä muodostuu luonnollisia aineita, jotka muun muassa edistävät hevosen omaa AF (Antisecretory Factor) -proteiinin tuotantoa. AF-proteiini voi auttaa vähentämään hevosen nestehukkaa esimerkiksi ripulin yhteydessä. Lisäksi se auttaa hevosta palautumaan nestehukasta nopeammin. SPC perustuu Lantmännenin patenttiin. Se on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden ja hevosurheilun johtavien ammattilaisten kesken.

Nestehukka ja herkkä vatsa ovat monien hevosten ongelmana:
Hevosilla on herkkä vatsa, ja niillä on joskus ripulia ilman selkeää syytä. Monet hevoset myös juovat liian vähän ja menettävät paljon nestettä kuljetusten, kilpailujen, ympäristönvaihdosten ja muiden stressaavien tilanteiden yhteydessä. Tällöin SPC-rehu voi edistää hevosen hyvinvointia.

Ruokintaohjeet:
Suuntaa antava annos aikuiselle hevoselle on 0,2 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1-1,5 kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.

Koostumus:
Kaura (erikoisprosessoitu), puristettu sokerijuurikasmassa, kauralese, vehnälese, sokerijuurikasmelassi, vehnä, viherjauho, natriumkloridi.

Keskeiset ravintoaineet:
• Energiaa (ME) 10,5 MJ/kg (*0,85 FE)
• Energiaa (DE) 12,2 MJ/kg
• Raakavalkuaista 10 %
• Sulavaa raakavalkuaista 75 g/kg
• Kuidut/raakakuidut 13 %
• Raakarasva 4 %

Tuotekoodi
501752380
EAN
7350015761162
Tuotemerkki

Krafft

Asiakirjat