KRAFFT Performance Energy 20 kg

29,78 €

 

KRAFFT Performance Energy 20 kg

Suositushinta

29,78 €
(alv 0%, 1,49 €/kg)
33,95 €
(alv 14%, 1,70 €/kg)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Krafft Performance Energy on runsasenerginen täysrehu kilpahevosille. Sisältää runsaasti kuituja ja rasvaa. Erikoisprosessoidun SPC-kauran ansiosta rehu auttaa toipumaan rasituksen jälkeen ja normalisoiman nestetasapainoa.

Krafft Performance Energy on runsasenerginen täysrehu kilpahevosille. Sisältää runsaasti kuituja ja rasvaa. Kohtalainen proteiinipitoisuus. Patentoidun luonnollisen prosessin (SPC) ansiosta rehu normalisoi nopeammin nestetasapainoa ja nopeuttaa toipumista rasituksen jälkeen. Sisältää nopeasti vapautuvaa energiaa. Pellettikoko on 8 mm.

Patentoitu luonnonmukainen prosessi:
Kauran tärkkelys hajoaa käsittelyn aikana osittain ja siitä muodostuu luonnollisia aineita, jotka muun muassa edistävät hevosen omaa AF (Antisecretory Factor) -proteiinin tuotantoa. AF-proteiini voi auttaa vähentämään hevosen nestehukkaa esimerkiksi ripulin yhteydessä. Lisäksi se auttaa hevosta palautumaan nestehukasta nopeammin. SPC perustuu Lantmännenin patenttiin. Se on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden ja hevosurheilun johtavien ammattilaisten kesken.

Nestehukka ja herkkä vatsa ovat monien hevosten ongelmana:
Hevosilla on herkkä vatsa, ja niillä on joskus ripulia ilman selkeää syytä. Monet hevoset myös juovat liian vähän ja menettävät paljon nestettä kuljetusten, kilpailujen, ympäristönvaihdosten ja muiden stressaavien tilanteiden yhteydessä. Tällöin SPC-rehu voi edistää hevosen hyvinvointia.

Ruokintaohjeet:
Suuntaa antava annos aikuiselle hevoselle on 0,8 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1–1,5 kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.

Koostumus:
Kaura (erikoisprosessoitu), puristettu sokerijuurikasmassa, vehnä, sokerijuurikasmelassi, vehnälese, viherjauho, kaura (rasvapitoinen kaura), sinimailanen, perunaproteiini, kasviöljy (rapsi) ja rasva, kauralese, natriumkloridi.

Keskeiset ravintoaineet:
• Energiaa (ME) 12 MJ/kg (*0,9 FE)
• Energiaa (DE) 14 MJ/kg
• Raakavalkuaista 11 %
• Sulavaa raakavalkuaista 80 g/kg
• Kuidut/raakakuidut 11 %
• Raakarasva 6 %

Tuotekoodi
501750703
EAN
7350015761155
Tuotemerkki

Krafft

Asiakirjat