KRAFFT Performance 20 kg

29,78 €

 

KRAFFT Performance 20 kg

Suositushinta

29,78 €
(alv 0%, 1,49 €/kg)
33,95 €
(alv 14%, 1,70 €/kg)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Krafft Performance on täysrehu, joka sisältää erikoiskäsiteltyä SPC-kauraa. Voidaan käyttää ainoana väkirehuna karkearehun kanssa. SPC-kaura sopii herkkävatsaisille hevosille normaalia kauraa paremmin.

Krafft Performance on täysrehu, josta hevonen saa riittävästi laadukasta proteiinia ja kuitua, joten sitä voidaan tarjota ainoana väkirehuna yhdessä karkearehun kanssa. Voidaan käyttää myös yhdessä muiden rehujen kanssa. Patentoidun luonnollisen prosessoinnin (SPC) ansiosta rehu normalisoi nopeammin nestetasapainoa ja nopeuttaa toipumista rasituksen jälkeen. 8 mm pellettikoko. Sisältää hitaasti vapautuvaa energiaa. Keskiverto korkea pitoisuus valkuaista.

Krafft Performance, Krafft Performance Energy ja Krafft Performance MaxBalance sisältävät erikoiskäsiteltyä SPC (Specially Processed Cereals)-kauraa, joka valmistetaan luonnonmukaisesti veden ja lämmön avulla täysin ilman lisäaineita.

Patentoitu luonnonmukainen prosessi:
Kauran tärkkelys hajoaa käsittelyn aikana osittain ja siitä muodostuu luonnollisia aineita, jotka muun muassa edistävät hevosen omaa AF (Antisecretory Factor) -proteiinin tuotantoa. AF-proteiini voi auttaa vähentämään hevosen nestehukkaa esimerkiksi ripulin yhteydessä. Lisäksi se auttaa hevosta palautumaan nestehukasta nopeammin. SPC perustuu Lantmännenin patenttiin. Se on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden ja hevosurheilun johtavien ammattilaisten kesken.

Nestehukka ja herkkä vatsa ovat monien hevosten ongelmana:
Hevosilla on herkkä vatsa, ja niillä on joskus ripulia ilman selkeää syytä. Monet hevoset myös juovat liian vähän ja menettävät paljon nestettä kuljetusten, kilpailujen, ympäristönvaihdosten ja muiden stressaavien tilanteiden yhteydessä. Tällöin SPC-rehu voi edistää hevosen hyvinvointia.

Ruokintaohjeet:
Suuntaa antava annos aikuiselle hevoselle on 0,8 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1–1,5 kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.

Koostumus:
Kaura (erikoisprosessoitu), vehnälese, kauralese, sinimailanen, puristettu sokerijuurikasmassa, vehnä, sokerijuurikasmelassi, kaura (rasvapitoinen kaura), viherjauho, perunaproteiini, natriumkloridi, kasviöljy (rapsi) ja rasva.

Keskeiset ravintoaineet:
• Energiaa (ME) 10 MJ/kg (*0,8 FE)
• Energiaa (DE) 11,6 MJ/kg
• Raakavalkuaista 12,5 %
• Sulavaa raakavalkuaista 100 g/kg
• Kuidut/raakakuidut 16 %
• Raakarasva 5 %

Tuotekoodi
501750702
EAN
7350015761148
Tuotemerkki

Krafft

Asiakirjat