KRAFFT Sensitive Mash 15 kg

28,90 €

 

KRAFFT Sensitive Mash 15 kg

Suositushinta

28,90 €
(alv 0%, 1,93 €/kg)
32,95 €
(alv 14%, 2,20 €/kg)

Hintaan lisätään mahdollinen toimitusmaksu.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Krafft Sensitive Mash on kauraa sisältämätön maittava erikoisrehu, jota käytetään veteen sekoitettuna esimerkiksi lisäämään hevosen vedensaantia tai suorituksen jälkeisen palautumisen nopeuttamiseen.

Krafft Sensitive Mash sisältää muun muassa omenaa, porkkanaa, hiivaa ja pellavansiemeniä. Mash sekoitetaan lämpimään tai kylmään veteen ja annettaan seistä noin 15 minuuttia ennen ruokintaa. Sensitive Mash ei sisällä lainkaan kauraa. Tarkkaan valittujen ainesosien ansiosta se on erittäin maittava ja hevoset syövät sitä mielellään. Sensitive Mashia voidaan käyttää muun muassa hevosen vedensaannin lisäämiseen, nestetasapainon vakiinnuttamiseen, suorituksen jälkeisen palautumisen nopeuttamiseen tai muissa tilanteissa, joissa hevosen nesteentarve on lisääntynyt, kuten ripuli, ähky yms. Vesimäärää säätelemällä voidaan Mashista tehdä joko puuro tai keitto ja sen sekaan voidaan sekoittaa myös muita rehuja. Sensitive Mashissä on kohtalainen proteiinipitoisuus ja nopeasti vapautuvaa energiaa.

Ruokintaohjeet:
Sopiva annos määräytyy karkearehun ravintoarvon (annos 1-1,5 kg kuiva-aine kg heinää tai säilörehua hevosen 100 painokiloa kohden) ja hevosen työn mukaan. Sekoita 0,5 kg Sensitive Mashia vähintään yhteen litraan vettä 15 minuuttia ennen ruokintaa. Vähäistä väkirehuannosta on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.

Koostumus:
Vehnälese, ohra (hiutaleet), pellavansiemen, omena-puristemassa, maissi (hiutaleet), ohra, vehnä (kuumennettu), sokerijuurikasmelassi, hiiva, porkkana, pellavansiemenöljy, natriumkloridi.

Keskeiset ravintoaineet:
• Energiaa (ME) 10 MJ/kg (*0,8 FE)
• Energiaa (DE) 11,6 MJ/kg
• Raakavalkuaista 12 %
• Sulavaa raakavalkuaista 135 g/kg
• Kuidut/raakakuidut 8 %
• Raakarasva 8 %

Tuotekoodi
501326328
EAN
7350015600867
Tuotemerkki

Krafft

Asiakirjat