KRAFFT Groov Protein suursäkki 1000 kg


KRAFFT Groov Protein suursäkki 1000 kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Krafft Groov Protein on monipuolinen täysrehu, joka sisältää runsaasti korkealaatuista valkuaista ja hyödyllisiä kuituja sekä tärkeitä aminohappoja, lysiiniä ja metioniinia.

Tuttu Krafft Groov Protein on nyt saatavilla pikkusäkin lisäksi myös 1000 kg:n suursäkissä. Suursäkki on kätevä vaihtoehto suuremman hevosmäärän ruokintaan. Kysy lisää lähimmästä Lantmännen Agro kaupastasi.

Krafft Groov Protein on täysrehu, josta hevonen saa riittävästi laadukasta proteiinia ja kuitua ja sitä voidaan käyttää ainoana väkirehuna karkearehun kanssa tai yhdistää muihin väkirehuihin. Rehussa on paljon proteiinia, joka sulaa helposti ja se sisältää runsaasti elintärkeitä aminohappoja. Groov Protein sopii erityisesti hevosille, joilla on kasvanut valkuaisen tarve ja valkuaispitoisuudeltaan matalan karkearehun rinnalle. Sisältää hitaasti vapautuvaa energiaa. Pellettikoko on 8 mm.

Ruokintaohjeet:
Suuntaa antava määrä aikuiselle hevoselle on 0,2–0,6 kg väkirehua hevosen 100 painokiloa kohti ja 1–1,5 kuiva-aine kg karkearehua hevosen 100 painokiloa kohti. Vähäistä väkirehumäärää on tarpeen mukaan täydennettävä ylimääräisellä kivennäisrehulla.

Koostumus:
Vehnälese, kauralese, kaura (rasvapitoinen kaura), puristettu sokerijuurikasmassa, sinimailanen, vehnä, sokerijuurikasmelassi, viherjauho, kaura, perunaproteiini, natriumkloridi, kasviöljy (rapsi) ja rasva.

Keskeiset ravintoaineet:
• Energiaa (ME) 10 MJ/kg (*0,8 FE)
• Energiaa (DE) 11,6 MJ/kg
• Raakavalkuaista 13,5 %
• Sulavaa raakavalkuaista 115 g/kg
• Kuidut/raakakuidut 16 %
• Raakarasva 5 %

Ominaisuudet

Pakkauskoko1000 kilogrammaa (kg)
Tuotekoodi
700262122
EAN
6438457621228

Asiakirjat