Teräsovi yksilehtinen Pomo 1 mm


Teräsovi yksilehtinen Pomo 1 mm

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Pomo-teräsovet ovat tarkoitettu käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa. Tyylikkään tummanharmaat ovet saatavissa lukottomana sekä lukollisena versiona. Yksilehtinen ovi jonka metallilevyn paksuus 1 mm.

Ulko-oven tyyppi valmistetaan sinkityistä metallilevyistä, paksuus 1 mm, jotka yhdistetään toisiinsa hitsaussaumoilla. Ovilevyn kovuus saavutetaan metallin ja eristemateriaalin erikoisliimalla toisiinsa liimaamisella.

Oviin laitetaan laakerilla liikkuvat tukisaranat, jotka varmistavat niiden kevyen ja hiljaisen toiminnan. Ovikarmin sisäontelot täytetään mineraalivillalla, tiheys 35 kg/m³, joka varmistaa hyvän äänen- ja lämmöneristävyyden.

Ovikarmin kaikki metallielementit valmistetaan nykyaikaisilla laitteilla, ohjelmoitavilla metalli-levyjen taivutus- ja valssauslaitteilla. Tällainen työstötapa varmistaa mittojen pysyvyyden sekä ovilevyn ja ovikarmin asennon tarkkuuden moniulotteisilla tasoilla.

Ovikehyksen maksimimitat ovat 1150 * 2450 mm. Perusvalikoiman ovien leveydet: 80 cm, 90 cm ja 100 cm. Saatavilla oikea- tai vasenkätisenä.

Ominaisuudet

Metallilevyn paksuus (mm)1
Ovilehtiä (kpl)1
Paksuus63 millimetriä (mm)
Tuotekoodi
502011415
EAN
6438313498117

Asiakirjat