Varaosia nyt myös verkosta

26.04.2018

Konekeskon uusi verkkokauppa tarjoaa nykyaikaisen lisän K-varaosaverkostolle, joka toimii 16 paikkakunnalla ympäri Suomen. Myymäläverkoston luonnollisena tukena verkkokauppa tavoittaa nyt myös ne asiakkaat, jotka eivät asu myymäläverkoston välittömässä läheisyydessä.

– Verkkokauppa tarjoaa ajasta ja paikasta riippumattoman asiointimahdollisuuden, ja se toimii kaikilla päätelaitteilla. Uskon, että aina ja kaikkialla saatavilla oleva verkko­myymälä kivijalkamyymälöidemme lisänä helpottaa asiakkaidemme varaosahankintoja. Verkkokaupassa olevat varaosat ja tarvikkeet löytyvät omasta varastostamme, joten toimitamme ne 1–3 arkipäivässä asiakkaalle minne tahansa Suomeen, Konekesko Oy:n jälkimarkkinointijohtaja Juho Vallivaara kertoo.

Verkkokaupan kattava hakutoiminto auttaa löytämään sopivat tuotteet helposti eri konemalleihin. Valikoimaan kuuluu aloitusvaiheessa runsas määrä Massey Ferguson-, CLAAS-, Kubota- ja Weidemann-varaosia sekä tarvikkeita, ja tulevaisuudessa valikoimaa tullaan kasvattamaan muun muassa maanrakennuskoneiden varaosilla ja tarvikkeilla. Tarkoituksena on lisätä myös konetarvikkeiden ja brändituotteiden tarjontaa.

Rekisteröitymällä asiakas saa verkkokaupasta paitsi nopean ja luotettavan hankintakanavan, myös paikan hallinnoida omistamiaan koneita sekä seurata tilaushistoriaa. Rekisteröityneenä käyttäjänä asiakas saa myös pääsyn Massey Fergusonin ja CLAASin koneiden sähköisiin varaosakirjoihin. Verkkokaupasta voi halutessaan lisäksi ­vastaanottaa omaan konekantaan sopivia kampanjatarjouksia sekä tehdä tarjouspyynnön tuotteista, joita verkkokaupasta ei suoraan löydy.

Verkkokaupan ostotapahtuma on tehty helpoksi, ja tuotteiden varsinainen tilaus on jaoteltu selkeästi neljään eri vaiheeseen: 1. tilaajatiedot ja toimitus, 2. maksutavan valinta, 3. yhteenveto ja 4. tilausvahvistus. Maksusuoritus tehdään vaihtoehtoisesti joko luottokortilla tai verkkopankki­tunnuksilla. Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus ja yhden vuoden takuu.

– Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Verkkokauppamme tarjoaa luotettavaa tietoa tuotteistamme. Kun asiakas hankkii osia Konekeskon verkkokaupasta, hän voi olla varma, että saa turvallisesti laadukkaita alkuperäisosia kilpailukykyiseen hintaan. Alkuperäisosia käyttämällä asiakkaamme varmistavat koneiden toimivuuden ja tehokkaan käytön, Vallivaara summaa.

Tutustu verkkokaupan valikoimaan osoitteessa
http://webshop.konekesko.fi.
 

Uusin lehti

Lue verkkolehti

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita