Biofiren tuotteet K-maatalouden myyntiin

26.04.2018

Rautakesko Oy ja Biofire Oy ovat tehneet sopimuksen maatilaluokan biolämpölaitteiden myynnistä ja markkinoinnista K-maatalousketjussa. Biofire Oy valmistaa kotimaisen poltto­aineen energian lämpökeskusjärjestelmiä, ja se on tehnyt Palokärki-biolämpölaitteita yli 10 vuotta. Laitteet valmistetaan Toholammilla, myynti- ja suunnittelupalvelu puolestaan Kauhajoen Nummijärvellä. Biofire Oy työllistää 11 henkilöä, ja yhtiö valittiin 2013 vuoden yrittäjäksi Kauhajoella.

Biofire Oy suunnittelee, toteuttaa sekä asentaa poltinjärjestelmiä maatilan tarpeisiin. Tuotteet ovat turvallisia ja kestävät pitkään sekä tarjoavat helppokäyttöisen tavan tuottaa kotimaista energiaa. Lämmityskohteina voi olla esimerkiksi maatilan tuotantorakennus tai omakotitalo.

Biofiren tuotevalikoimasta löytyy vesi- ja ilmalämmityspohjaisia järjestelmiä ja niiden yhdistelmiä. Yhtiöllä on oma laiteasennuspalvelu: laitteet kootaan asennuskohteessa kokonaisuudeksi, kun ne ovat ensin valmistettu tehtaalla valmiiksi komponenteiksi.

Palokärki-tuotteilla on mahdollista polttaa kiinteitä poltto­aineita, kuten haketta, turvetta tai viljaa. Polttoainetta voidaan tarvittaessa varastoida suuria määriä kattilahuoneen ja polttoainevaraston tekniikoista koostuvien järjestelmien avulla.
 

Luetuimmat jyväset

Lisää luetuimpia artikkeleita